14.3.10

Bara 200 meter =)

Hej. Hoppas allt är bra med dig.

Själv har jag fullt upp så bloggen går på sparenergi just nu. Tackar för besöken, men ursäktar så mycket för att jag själv inte är på besök...men mailen kollar jag flera ggr om dagen, så frågor kan ni skicka dit istället =)

Nästa vecka blir det ännu roligare och ännu mindre tid. Då kommer bl.a skyltarna som jag har beställt till mitt Galleri. Till påsk är det ju utställning så nästan all min tid går till det nu.
Men visst har jag fixat och grejat hemma också. I helgen var ungarna bjudna på olika kalas, fredag, lördag och idag, så vi tog helgen till att skjutsa dem och så har vi ju fritidsgård här....Tänk att det inte finns så mycket för ungdomarna att göra längre. När en annan var liten fanns det ju hur många fritidsgårdar som helst, och resor gjorde vi med fritidsgårds personalen. Det fanns ett ställe att gå till och där kunde man hänga. Nu är dem hemma hos nån och umgås....En sitter och spelar X box, en sitter och MSNar med Erics dator och några andra sitter och fnittrar och skickar SMS med sina telefoner...Jag vette sjutton om jag kallar det för o umgås men så gör dem idag...ungdomarna...
Men jag måste säga att det är skönt att ha dem här för då vet jag var jag har Eric och hans kompisar =)))) Igår kväll var det ett gäng som stannade på middag och så sov dem över...Inget rännande i byn eller stan, och så slipper man sitta hemma och fundera vart dem är och vad dem gör....Man kanske skulle öppna en fritidsgård istället???....


Som sagt va, tidsbrist nästa vecka så här kommer det ett lååångt inlägg om smått och gott. I köket så har jag tagit fram olika gamla glasburkar och ställt dem på det lilla bordet. Gammalt glas med bubblor... kan ju inte bli charmigare...

















Resten av locken och burkarna får vänta på att tas fram....



¤¤¤¤¤


Lampskärmar är dyra tycker jag, dem som man vill ha, men idag när jag var och handlade konstnärsmaterial så är jag glad att jag tog en sväng förbi Dollarstore. Där hade dem fina lampskärmar till löjliga priser =)










¤¤¤¤¤

Och så till sist så vill jag uppmana alla er som som inte har varit till badet och tagit simborgarmärket ännu =) Årets färg - en ny färg varje år- är underbart rosa, och den tycker jag att ni ska ta. Du behöver bara simma 200 meter valfritt simsätt, och då är man ju redo för simsäsongen. För tro´t eller ej, den närmar sig och då är det ju ganska skönt och veta att man orkar simma för det här är färskvara kära läsare =) och man ska inte bara kunna rädda sig själv utan åker du och badar med dina barn eller barnbarn så är det ganka skönt och veta att man har konditionen och kunskapen att rädda även dem om olyckan är framme. Simborgarmärket kostar 35 kr. och finns att köpa i badhuset nära dig.



Ha det gott alla. Kram från simläraren Pirre =)

7 kommentarer:

  1. Så härligt med burkarna. Har det likadant med mina barn. De är mest hemma och sitter och spelar med sina kompisar och jag tycker också att det är skönt. Ett simborgarmärke är ett måste. Ska börja träna lite smått snart för jag har lovat en jobbarkompis att simma vansbrosimningen med henne. Hon håller på med tjejklassikern. Simma är det enda jag kan göra och det passar mig bra efter att ha tävlingssimmat i några år när jag var yngre.

    Ha en bra vecka!
    Kram Ullis

    SvaraRadera
  2. Underbara burkbilder Pirre! Och så fruktanssvärt snyggt med det bordet och den svarta lampan, smkfullt!! Tja, ett sånt märke skulle man nog behöva ta, jag påminner mest om en säl: ) Fast simmar inte lika bra som en... Mari.

    SvaraRadera
  3. När mina utflugna var tonåringar så var de nästan jämt hos oss. Ibland blev jag lite trött på allt makaronokande mm. varför kan ni inte vara hos n.n eller n.n någongång? Undrade jag som trött mamma.
    ja men det är ju här det finns något i kylskåpet. svarade tonåringen....
    Men jag hade inte hjärta att låta bli att handla på pin tjii. som sagt, man har lite koll på dem...

    SvaraRadera
  4. Vilken dramatiskt härlig hörna! Hoppas denna vecka blir lite, lite lugnare för dig!

    SvaraRadera
  5. Hei bloggevenn!
    Håper alt er fint med deg!
    Her inne er det alltid en herlig mix av sjarmerende gjenstander. Det er så Vakkert og fylle gjennomsiktige glass med småsaker. Fine egg også, liker de småflekkede. Utrolig vakkert rundt bord også, et skikkelig rustikk ett gjør så mye for hele rommet.

    Klem til deg,
    Aina

    SvaraRadera
  6. Oh, vilken oooooooootroligt fin blogg du har som jag av ren tur och lycka hittade! Hit kommer jag att komma flera gånger om om om igen.
    Tack för att du delar med dig av dina fina bilder....
    Många hälsningar
    Jessica

    SvaraRadera
  7. Jorå, det går hyfast: ) och du, jag gillar verkligen ditt "andra namn" : ) Vi "ses" Mari.

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails