24.2.11

Bohème

…heter den och det var kärlek på riktigt när jag såg den. Det var den första jag såg och det var den jag bestämde mig för till slut, efter många dagars letande. Det är så, den man först ser är det oftast den man bestämmer sig för till slut i a.f, hur mkt man än letar efter andra…

Vi kommer att ha den här tapeten på vissa väggar i köket bara, och sen blir det mycket vitt kakel. En del av väggarna ska vara målade bara. Lite gott och blandat blir det!

 

nya tapeter 006

 

Innehållet i den gamla, rostiga  hinken med gamla tapetrullar, kommer till användning nu den närmsta tiden. Ledig i elva dagar innebär en massa tid till lek, sportande och pysselkvällar =)

Listningen är klar i den här sidan av köket och snart är det dags att ta tag i den andra delen av renoveringen…sakta men säkert så ser man små färdiga resultat.

 

nya tapeter 002

 

nya tapeter 003

 

Färgerna på tapeten tycker jag passar så himla bra ihop med det ljusgrå golvet, den gamla skafferidörren, rostiga detaljer som är så fint, pärlsponten på skafferi väggarna…

 

nya tapeter 004

 

nya tapeter 005

 

…och tänk till våren med alla turkosa detaljerna och ja, jag tror att det blir lite kuddar till kökssoffan i dem här färgerna också. Turkosa, bruna, orangea kuddar.

 

nya tapeter 010

 

Mitt i allt annat kom jag på det. Nu när vi ändå är på G så gör vi om fönsterbrädan så man får plats med hela blomkrukan. Sagt o gjort! Såg en sån häftig ljusstake idag som var stor och rostig så den ska jag nog köpa imorgon. Den blir finfin här vid fönstret.

 

nya tapeter 016

 

¤¤¤¤¤

Till helgen har vi bjudit hem middagsgäster, så det blir till och börja städa…ni vet hur det kan se ut när man renoverar och inte har tid och lust och städa så mycket. Men nu har jag sån städlust igen så det passar ju alldeles utmärkt.

Ha det gott alla och du, kör försiktigt nu ute på vintervägarna. Här har vi nästan –30 grader på mornarna och det kommer mera snö, så det gäller och gasa lagom mycket =)

Kram Pirre

3 kommentarer:

 1. Åh Pirre en sån "pirreig"-tapet!! kommer att bli så himla läckert!!! Cant wait to see the result!!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken härlig tapet ni hittat, kommer passa utmärkt! Kul att renovera köket, speciellt när man börjar se resultat!
  Ha en fin helg!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Helt, helt underbar tapet!!!! Kommer bli kanonfint det där. Ha en trevlig helg och härliga pysselkvällar framöver =)

  Kram Johanna

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails