8.1.10

Royal Viking

Hej på er. Hur står det till? Eller är ni redan i drömmarnas värld?

Jag har ganska nyligen kommit hem från jobbet så jag är pigg =)

Royal Viking heter en gjutjärnskamin som jag har fallit för. Vi är ju inte helt klara med verandan än, utan det som vi har sparat är kaminen. Nu när det är så här kallt så ångrar vi att vi inte har tagit tag i det tidigare. Nu har vi letat lite och den här tycker jag är finfin. Antingen ska den vara väldigt enkel eller så slår man till med en riktigt dekorerad pjäs =) Jag är inte riktigt förtjust i dem moderna kaminerna. Mannen ska undersöka om den skulle kunna funka. Den väger en hel del också....Vi har golvvärme i verandan men det vore ju riktigt mysigt o kunna elda här inne eftersom det är ett rum där man myser =)





Köket då....Nu har jag hängt upp dem tunna vita gardinerna. Helst skulle jag kunna vara utan gardiner helt, men det känns lite naket på kvällarna om man inte har nånting som hänger där =) På bordet står det bla riktiga gamla värpägg av trä som användes i hönshuset där jag nu har ett galleri.
Kuddarna på kökssoffan går i svart, vitt och jeansblått












¤¤¤¤¤

Vad göra när det är så förbaskat kallt ute? Jo....

Tycker ni om att spela spel med hela familjen? Vi spelar oftast TP, och det här spelet är också riktigt kul....för dock lite äldre barn....Alla får hålla i varsitt handtag, och så håller man tummen på den röda knappen högst upp. När lampan som först lyser rött och låter illa, börjar blinka grönt då ska man så fort man bara kan trycka på knappen, och den som trycker sist får en stöt =) Det är ungefär en stöt som man får, när man plockar ett långt grässtrå och håller den på el stängslet in till kossorna som man jämt gjorde hos mormor och farmor när man var liten.
Man kan även ställa in den på HIGH, men det gör man bara när männen sitter och har kul efter en middag =)
Man skrattar mest åt allas miner och kroppsspråk innan nån får en stöt.....den ena är mer nervös än den andra.... oj så vi har haft kul....





Vad är det mer som händer i helgen?...ja just det, min tvillingsyrra fyller hela 35 år idag. =) Hon börjar bli till åren hon. Själv är jag 30....





Carre.............Jag





¤¤¤¤¤


Nejdå, det är faktiskt en riktigt bra ålder det här. Jag har hunnit med det jag har velat innan jag skulle fylla 35, så jag är riktigt lycklig måste jag säga. Allting går som planerat...man ska inte planera fööör mycket men det här med tre barn innan jag är 30 var bra att jag hann med tycker jag. För då hinner jag skaffa en sladdis också tänker jag =)))) (fast mannen vet inte om det riktigt än så säg ingenting till han....)


Ha nu en riktigt underbar helg allihopa och ta hand om dig. Kram Pirre

15 kommentarer:

  1. JÄTTEGRATTIS till er båda!!

    Du har så supersnyggt där i köket! Visst gillar jag vitt, men det blir lätt så stelt och utan personlighet. Hos dig däremot ser det så superhemtrevligt och personligt ut, du har öga för detaljer och egen prägel.

    Kaminen är jättetuff!! Visst ska ni ha en sån :)

    Kram, Ann-Christine
    Trevlig födelsedagshelg!!

    SvaraRadera
  2. Nu har jag varit inne hos Carre och skickat grattiskram och likadant gör jag till dig vännen!!!

    Du..den kaminen har jag dreglat länge över och här ska det oxå undersökass om den kan stå i biblioteket där en tidigare kakelung har stått..

    Ha nu en trevlig födelsedag, stora kramen från VIOLAN

    SvaraRadera
  3. Grattis! Hoppas att du får en toppenhelg!

    Vilken fin kamin. Sån vill jag också ha ;)

    Kram
    /Anna

    SvaraRadera
  4. Ett stort grattis till er. Och kaminen är jätte härlig. Skulle också vilja ha en sådan. Vi har renoverat en gammal som vi skall sätta in i hallen uppe. Skulle ha varit bra att ha den där nu när det varit så kallt. Ha en bra dag/Gela

    SvaraRadera
  5. Hallå då får man säga grattis till er båda.. kaminen va fin kram sussie

    SvaraRadera
  6. Wow!! Vilken fin kamin!! Skulle sitta som en smäck i din fina veranda!! Skulle oxå vilja ha någon eldstad på vår veranda men den är för liten för det...
    Grattis på födelsedagen, vad kul att ha en tvillingsyrra;o)
    Ha en mysig helg!!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  7. **Grattis på dagen**
    **Gillar verkligen kaminen, vill ha**
    /**Ha det gott i kylan**

    SvaraRadera
  8. Grattis till er! Jag blir precis lika ung längre fram i vår. Sådär 30 bast ungefär, ;D har inte räknat så noga..... Det e inte så viktigt när man kommer över 30 för då stannar man där man vill. Hihi!
    Må så gott! /Anna

    SvaraRadera
  9. Wow vilken kamin ! Grattis syrran, du kommer inte undan det blir 35 för dig med... Vi ses på söndag, puss o kram / Carre

    SvaraRadera
  10. Vilken kamin! Me like!
    Grattis Pirre på din fördelsedag och hälsa carre samma hälsning!

    SvaraRadera
  11. Hipp hipp hurra för Pirre på hennes 35-årsdag! Om än i efterskott! Hoppas du hade en trevlig födelsdag! Men gud så vackert ni bor, vilken gård! Och ert kök så fint! Måste ni verkligen göra nytt golv?? Vi har också vanligt gulfurugolv i köket.... vilken häftig kamin ni hittat, den blir så snygg i er mysiga veranda! Ha det bra i kylan och med spelen! Trevlig helg! Mari.

    SvaraRadera
  12. Grattis lite i efterskott. Hoppas att dagen blev bra. Vilken underbar kamin. Kan förstå att du fallit för den. Kommer att bli så fin på er veranda.

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  13. Ha ha ha...jag lovar att inte säga något!
    Gratulerar i efterskott på födelsedagen!

    Vilken pjäs! Jättevacker kamin.
    Den blir ursnygg till er veranda.

    Kram, Cecilia

    Ps! Det där spelet verkar läskigt...

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Vilket vackert hem ni har.

    Grattis i efterskott. Då är du stenbock, precis som jag :)

    Kram Milla

    SvaraRadera
  15. Hej
    Grattis!!!! Hoppas du/ni får en underbar födelsedag trots kylan=)
    Stooor kraaaaam

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails