16.10.12

Plötsligt händer det!

Det är kanske inte den bästa dagen att fota på när det är så mörkt och skumt ute men här kommer det i a.f. en radda med bilder från hallen uppe! Nytapetserat och ljust... plötsligt händer det och allting är klart :) 

Det gamla bakbordet har stått här länge och stolen är gammal och härligt rostig och har stått i ladugården. Balkongdörren skymtar bakom blomman...


På byrån står det nyfunna flaskor från loppis -överlycklig-, bokstäver och siffror i skål som jag köpte för många år sen och en träljusstake från butiken Bollie.Gamla-många-gånger-tvättade-utslitna mattorna hamnade åter på golvet och dörren till höger är in till sonens rum. Tavlan har jag målat!


Det finns inte mycket plats i den här hallen/ barnens läshörna men det blev mysigt och ljust! Gardinen med böcker från H&MHome. Dörren med hjärtat är barnens egna lilla toalett och den ligger under trappan upp till vinden. Den har jag också har fräschat upp lite.

 

Kudde från H&MHome och vid fönstret har jag ställt gamla böcker som sitter ihop med ett skärp som är riktigt gammal.Alla barnböckerna finns bredvid gungstolen från Ikea och jag har sytt ett draperi så man kan gömma böckerna om man vill ha lite lugnare intryck. Det har varit väldigt mycket färger här uppe under många års tid, men nu ville jag ha det lite lugnare, och då kan man välja om böckerna ska synas eller inte!


Till sist bilder från lilla toan. Jag har målat väggarna och så har jag köpt små träkorgar från Indiska till våra tre äldsta så de kan ha sina tandborstar här uppe istället och Niike har gjort en tavla som jag har hängt här. Spegeln är också från Indiska men den köpte jag för säkert över tio år sen...  Nya handdukar och en ny matta!


All kakel och mosaik blev kvar efter att vi gjorde i ordning tvättstugan så det var perfekt att använda det här inne!


 Nu skiner solen, bäst att gå en promenad innan regnet. 
Kram Pirre


5 kommentarer:

 1. Men du så fint! Vad kul med förnyelse! Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad fint ni har det!

  SvaraRadera
 3. Hej Pirre!
  Många fina idèer i ett inlägg!

  Gillar verkligen gardinerna från H&M, jag skulle vilja ha en boktapet... Snyggt med flaskorna från loppis, hängena för böckerna, fin liten toalett, ja allt var snyggt!

  Hoppas allt är bra med dig!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 4. شركة المثالية للتنظيف افضل شركة تنظيف بالمنطقة الشرقية تخصصت في تقديم كافة الاعمال المنزية من نظافة ومكافحة حشرات بالمنطقة فلديها افضل الخدماتبافضل جودة واوبارخص الاسعار التي لا تتوفر الا معها كافضل وارخص شركة تنظيف بالاضافة الي خدمتا مكافحة الحشرات ورش المبيدات الامنة والفعالة علي الحشرات بجميع انواعها .. تقدم لكم اليوم افضل العروض والخدمات بخصومات هائلة يمكنكم الحصول عليها من خلال الروابط التالية

  شركة المثالية للتنظيف
  شركة المثالية للنظافة
  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر
  شركة المثالية للتنظيف بالقطيف

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails