15.1.10

Ett gott skratt förlänger livet...

Hej , allt som det ska?

Äntligen fredag och jag har målat idag efter jobbet. Inte tavlor utan en spegelram och lite annat smått o gott. Det blir mera svart.... Som jag skrev tidigare, svart, vitt o brunt, det är min melodi...också, blandat med lite andra färger...Sen var jag och hämtade ett efterlängtat paket som jag har velat ha väldigt länge..... slog till och beställde den för några dagar sen. Jag gillar nätbutiker som har snabb leverans =) Bilder kommer en annan gång, jag ska bara fundera hur jag ska möblera om först...Tänk att jag blir så sugen på att möblera om varje vår....

I sovrummet har vi också lite svart, så där inne vid fönstret passade mina askar, klädda i svart tyg, som jag fick av tvillingsyrran i present. Dem är så otroligt fina i tyg och så den söta broderade blomman på =) Mina smycken hamnade i dem...Sånt som jag använder och sånt som man bara använt en gång...kanske får man användning för sina smycken flera gånger??? Jag kan ju ärligt säga att jag och mannen går väldigt sällan på finare fester, då man gärna har smycken, men vi bjuder gärna hem folk till oss på smidesafton, grillkväll, bada-tunna-kväll eller bara för o umgås i all enkelhet. Och då räcker det med jeans för min del =) Så mina smycken, ja dem får nog ligga i askarna ett tag till =)))







Idag var en sån dag då man trött så in i norden åkte till jobbet, och kände bara att fysjutton jag orkar inte jobba idag =) Ungarna var febriga under natten av den sista influensa sprutan, och när man då springer uppe och matar dem med alvedon mitt i natten, ja då skulle man kunna ge vad som helst för att slippa gå upp när klockan ringer 05.30.

...men ja, dagen blev kanon trots en seg Pirre, och jag fick skratta så tårarna rann =) Det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet. Mina barn kommer nog att bli trötta på att vänta på arvet för isf kommer jag att leva på övertid väääldigt länge =) Nej då, men jag älskar att umgås med folk som får mig att skratta. Jag är också en sån där elak människa som skrattar åt andras olyckor, skadeglädjen ni vet....-ta mig rätt =)- och här kommer det ett klipp som jag aldrig någonsin själv skulle vilja vara med om ....hehehe...




Ha en underbar helg allihopa. För våran del blir det Romme Alpin för hela slanten nu när det äntligen har blivit lite varmare.

Kram Pirre

8 kommentarer:

  1. Härligt att ni kommit igång med utförsåkningen. Vi har åkt flitigt varje helg i flera år men i år har vi inte köpt några säsongskort så vi får se om det blir något åka av....blir lite sugen när du nämner det.

    Trevlig helg!
    kram Marina

    SvaraRadera
  2. Hei!
    Veldig fin blogg, og mange fine bilder :-)
    God helg fra Kristin

    SvaraRadera
  3. Så fina askar du har. Gillar också svar och brunt till det vita, bryter av så fint. Jag håller med dig om att ett gott skratt förlänger livet. Tycker om att jag får skratta så ofta på jobbet. Här används det inte heller mycket smycken.

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  4. Hej! Håller med dig, svart och brunt med vitt = snyggt! Hattaskarna var otroligt läckra!
    Har ett likadant armband som du, ser jag! Så fint med de religösa symbolerna :)
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  5. Gokväll ååh va fina dina hattaskar är.. kram sussie

    SvaraRadera
  6. Vilka läckra askar!!
    Låter härligt med utförsåkning!!
    Ha det gott;o)
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  7. Underbara askar!! Och vilka fina armband din mor gör, ni är verkligen kreativa i din familj!! Kul!! Tittade även in på dina vackra tavlor! Är så sugen att börja måla själv men vet inte riktigt hur jag ska börja...kanske lära mig hur man blandar färger!! Baskunskap! Älskar även blandtekniker, collage och annat..får väl prova mig fram! Hoppas du får en skön söndag!
    Kram//Ulrica

    SvaraRadera
  8. Hahaha, åh, youtube-klippet på slutet där.. Såååå galet pinsamt men ändå såååå fruktansvärt KUL!
    Ha det bäst, å hälsa alla! Saknar er!
    puss å kram / lillsyrran

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails