7.1.12

Fem olika tapeter – ett rum!

Vi fick en otroligt fin skål med godis i, av våra vänner när dem var hem till oss och firade nyår, och idag har jag fyllt den med ännu mera godis… Rött och vitt kan (nästan) aldrig bli fel när det ska inredas hemma hos oss så den här passar fint ihop med dem andra röd-vita detaljerna/ porslinet!

Gillar skarpt dom små blommorna =)

fullmåne jan. 2012 004

fullmåne jan. 2012 003

Idag på em så ska jag och Niike titta om vi hittar nån tapet hon gillar som hon ska ha i sitt rum. Svårt och se på nätet men man kan kika där först och sen åka till färghandeln. Hon har förklarat på ett ungefär hur hon vill ha det, men kruxet va att det var fem olika tapeter hon skulle ha i rummet så jag fick förklara att det tyvärr inte skulle funka ;) Men visst ska vi hitta på en lösning till det också, sa jag till henne!

Niikes nya rum nov.2010 078

Innan det här blev hennes rum, så var det här bara en hall på övervåningen, och här hade vi dusch och toa också. Det syns om man tittar på golvet och lappningen =)

Niikes rum är också ett gammalt kök (huset var en två-familjs hus förr i tiden) och därmed också svårmöblerad och dryg att tapetsera… Fyra dörrar och ett fönster, men det går!Hon har även det mest spännande rummet för här finns det söta, gamla skafferiet som användes förr. Eftersom murstocken är synlig så gjorde vi en låtsasspis till henne när hon fick ett eget rum.

Jag har köpt en matta till henne från Indiska som är svart- vit så vi utgår väl därifrån…

Ha det gott. Kram Pirre

1 kommentar:

  1. Åh vilket fint rum hon har och finare blir det, femtapeter, ha, ha, ja det är inte lätt, jag förstår henne, jag har valt ut fem tapeter till hallen med och har svårt att välja EN... vilken snygg skål, passar ki perfeklt till det endra fatet, ser ut att höra ihop, en riktig Pirreskål!!! Så snygg den där jätteflasken nedan är, minns inte namnet på dem, är den ny el gammel?? Ha en fin helg!!! mari.

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails