5.1.12

Framme, soporna eller lådor?

Hur är det med era barns pysselkonst? Låter ni saker och ting stå framme eller åker dem ner i lådor eller sopor… Ja, vissa perioder är det bara för mycket som ska stå framme, och alla dessa teckningar dem gör =)

niikes pyssel 2011 030

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag kan erkänna att en del åker i soporna (det dem har lagt mycket tanke och tid bakom sparas så klart) och vissa saker lägger jag i deras “minnen lådor” och viss konst får stå framme.

niikes pyssel 2011 032

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dom gläder mig många gånger, speciellt när man ska sätta sig vid datorn och så står det två små filurer på chiffonjén, och sprider glädje.

På chiffonjén står det även en annan –stor- sak som sprider glädje! Jag ställde den här bruna glas… ja, precis, vad heter den nu då =) Säkert nån där ute som vet vad dem här kallas. Så fina så fina.

niikes pyssel 2011 033

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solen skiner, snön ligger kvar och det är minusgrader! En perfekt dag för uteaktiviteter med andra ord. Ska försöka få upp tonåringen nu så jag hinner umgås lite med han innan han ska iväg på en två-dagars lan! Ja, herregud vad dem hittar på =) Men nu är det betalt och där kommer det att finnas vuxna som arrangerar det hela och allting brukar gå bra.

Ha det gott. Kram Pirre

3 kommentarer:

 1. De där glasflaskorna är så snygga, speciellt de bruna. Tror de kallas damejeanner om inte jag missminns, används för att göra vin och öl i. Har försökt att få en stor flaska av mamma, men hon ger sig inte, hon ska ha den själv säger hon. Nåväl, det får bli loppisrundor snart för där lär man hitta mycket smått och gott!
  Ha det bra Pirre!
  Eija

  SvaraRadera
 2. Ja men visst heter dem så! Tack Eija =) Här finns det en del såna på loppis, synd att du inte bor närmare...

  SvaraRadera
 3. Jadu om jag ska erkänna så gör jag precis som dej med barnens teckningar och konst...
  En del får stå framme och vissa åker i sopkorgen :/ Det skapas ju massvis, både hemma o dagis o skola och svämmar över om allt skulle sparas! jag har oxå minneslådor där vissa saker sparas!

  Ha en mysig utedag! Nu ska vi oxå gå ut.
  Kram Johanna

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails