19.1.12

Ull & annat grått!

Idag slog det mig hur fin den grå färgen är. Jo, jag har vetat det tidigare också, men när jag klev in i butiken så syntes den färgen så bra där inne… i form av ull! Och när jag såg den där ullnystan där på bordet så visste jag att den skulle med hem men vad jag ska göra med den eller om den bara ska vara precis så där rund och fin som den är, vet jag inte än!

 mitten på jan. 2012 061

Grått tillsammans med brunt kan inte bli fel och då är vi inne i det här med naturfärger igen… Den gamla utslitna bordsskivan har en fin grå färg och ljusstaken fick jag i julklapp. Kontraster…

 mitten på jan. 2012 046mitten på jan. 2012 050

Bara formen är detsamma så går det ju, oavsett vad det egentligen är, som man blandar ihop till ett stilleben…

mitten på jan. 2012 063mitten på jan. 2012 055

mitten på jan. 2012 053

“Glasburks-ljusstaken” följde också med! REA på julsaker stod det. Fyra ljus förvisso men jag tycker den passar året runt hemma hos oss =) Bara och byta ut innehållet!

 mitten på jan. 2012 058

Niike har valt tapet till sitt rum och vi har rensat och planerat vilka möbler som hon ska ha kvar, och vilka nya ska in. Jag fick en beställning på en fåtölj som ska kläs om, av henne. Kul jobb med andra ord, ska bara hitta tyg och sen så!Jag tar en bloggpaus nu, så har det så gott tills vi ses igen.

Kram Pirre

2 kommentarer:

 1. Håller med dig! Grått och ull är fint! Har precis lagt ut bild på mina nya gråa fårskinn, de är jag oxå väldigt förtjust i!!

  Läcker burk med nystan i. Kul idé!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen länge sedan jag kikade
  in hos dig, mycket att ta igenom känner jag blir nog kvar här en stund och njuter av dina bilder.Visst är det fint med gråa toner, åh jag ser att du fyndat house doctors ljusstaken vill också ha den sneglade länge inför julen men det blev inte.
  Ha en underbar helg.'
  Kram Theres

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails