12.1.12

NATURligtvis

Det är naturen som lockar hela tiden, och det spelar ingen roll om det är en promenad i skogen, en tripp upp till bergen eller ta båten till en ö, jag trivs så bra så! (stan lockar den också, men på annat vis =)…) men…

nötter 005

Vi är många som har tagit in naturen in i våra hem också i form av skinn, horn och annat.. Naturligtvis fortsätter jag i det temat lite i år också, för jag trivs så bra med det, blandat med lite andra gosaker så klart!

Den här “tygbiten” hittade jag på loppis igår. Fyra meter tjock härlig bomullstyg för femton kronor metern! “Pälslappningen” på bilden ovan var en väska som jag också fyndade på loppis före jul, men som nu ska bli en avlång kudde eller en pall! vi får väl se… Den blå duken är av märket Lexington, men jag har inte bestämt mig än om jag ska ha den som duk eller om den ska förvandlas till kuddar tillsammans med det ljusa tyget eller ej.

tyg 035

Inspirationen till vårt hem finns ute i naturen och i tidningar just nu. I senaste numret av Lantliv så fanns det några sidor som andades lite min stil, speciellt i verandan. Kolla den här ramen, armbandet och sängkläderna...mums för mina ögon =)

nötter 006tyg 041

Det här sovrummet är ju så otroligt fint! Sänggaveln är ett måste till sonen! Jag hade bestämt mig för att göra en gavel till han av vitmålad råspont, men det här var snäppet vassare! Lampan var inte fyskam den heller. 

tyg 042tyg 044

Färgerna på tavlan i sovrummet fick mig att vilja måla en tavla i just dem färgerna… Passar nog fint i verandan sen. Lite gult men mest orange blir det nog! Nu är jag såå inspirerad till att sätta igång med vårt “vår-hem”…ska bara bli fri från den här envisa förkylningen först…

nötter 004

Ha det gott. Kram Pirre

3 kommentarer:

 1. Vad inspirerad du låter! Du skulle verkligen ha besökt loppisen i Waterloo (Belgien) som är varje söndag året runt. Där kan du hitta allt och mycket i den här lantliga/franska stilen. Du med så mycket fantasi och förmåga skulle göra fantastiska fynd där. :-)

  SvaraRadera
 2. Hej Pirre!

  Det där reportaget är verkligen du!!! Skulle inte förvåna mig om jag tänkte det i bakhuvudet när jag läste tidningen...Du har "alltid" haft en del av det där jeansblå...

  Vad läcker väskan ser ut! Kommer att bli kanonläckert med en tavla i de gulbrun aktiga tonerna också...

  Just nu behöver man känna sig inspirerad, det gör januari lite gladare liksom...när vi nu saknar ljuset...

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 3. Hej Pirre!
  Vad inspirerande!!
  Jag har kikat in hos dig men inte hunnit kommentera så nu tänkte jag att nej nu måste jag skriva! Så mycket vackert du visar igen! Härliga bilder, fina stämningar och mycket inspiration!

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails