30.1.11

“Pizzeria valvet” är borta…

… äntligen säger jag =) Förut var den fin men nu vill jag bara ha stora, fyrkantiga öppningar i huset.

 

köksrenovering 2011 060

 

Och så golvet…Fin är den, på vissa ställen, men så finns det alldeles för mycket lappningar och betong och alldeles för stora springor för att det ska vara hygieniskt över huvud taget. För o inte tala om dem tusentals småspik som finns dit spikat!!! Vilket jobb och försöka få bort dem!!!

Det fick helt enkelt bli ett nytt trägolv ovanpå det gamla. Brädor inhandlades idag och nu får dem ligga där på golvet och acklimatisera sig i några dygn innan det är dags att återgå till arbetet.

 

köksrenovering 2011 059

 

Det är inte bara tre barn och vi vuxna som drar omkring byggdammet över hela huset, utan även dem här tre pälshögarna bidrar med sitt =) Speja, Dacke och rufsiga Goliat. Och självklart ska dem vara där vi är så dem börjar bli lite irriterade på oss nu när dem inte får vistas i närheten när det ska rivas och grejas. Samtidigt som köket fixas till så planerar vi även hallen. Eftersom förstukvisten ska bli den nya hallen så blir hallen en “inner hall” och där ska hundarna få sitt “eget rum”. Sköna sängar som är placerade lite högre än på golvet, och där har dem full koll på alla som kommer in. Hoppas att dem kommer att trivas =)

 

köksrenovering 2011 043

 

...och det här är våran vardag just nu! Tvättäkta, ostylade byggbilder bjuder jag på idag och vet ni, I just love it! =) för det blir ju så bra sen när det är klart.

 

köksrenovering 2011 026

 

Idag kändes det som att vi är verkligen på väg mot våren nu. När jag hade städat upp lite ute på gården så satte vi oss lutandes mot den soliga husväggen, och fikade. Heeelt underbart =)

Kram Pirre

6 kommentarer:

 1. Bilden på de söta lurviga hundarna är ju alldeles underbar! Så mycket roliga förändringar ni gör i hememt nu. Det kommer att bli jättefint!

  Ha en fin kväll!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Vilka förändringar och ombyggnader ni kommer att göra. Det är så klart viktigt att golvbrädorna får ligga och torka lite innan de läggs in.
  Det kommer säkert att bli jättebra när det blir färdigt.
  Kram och ha det jättebra
  Marita i Heestrand

  SvaraRadera
 3. Oj vad kul med era byggprojekt! De ska jag följa ;) Ååå vad härligt det låter att fika ute mot husväggen, det låter vår för mig.

  Ha en fin vecka
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Men dina lurviga pälsbollar är ju alldeles bedårande! Vilken söt bild! Vad tittar de på som är så intressant?
  Syns redan att köket kommer bli hur fint som helst, med den grunden så...
  Hyvää alkavaa viikkoa sinne teille!
  Eija

  SvaraRadera
 5. Ihana postaus Pirre!!
  Det blir ju nog härligt när ni är klara!!

  SvaraRadera
 6. Nej men gud vilka ljuvilga taxgrabbar, vilken fin bild, man vill ju bara adoptera dem, hela högen! Så bra det blir hemma, du har så fint, illar dina tapeter också och hela stilen, snygg järnsspis och skafferi och läcker ny ny header! Mari.

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails