5.1.11

Det kommer och bli bra…

…det här med ett nytt kök när det väl är klart =) Det är lite bök med köksrenovering har jag insett, men nu har mannen planerat hur vi ska kunna använda köket så länge som möjligt utan att behöva laga maten nån annanstans i så många dagar.

Vi har en liten övernattningsgäst hos oss idag, barnens kusin, och jag har läst sagor och jag har sjungit alla barnsånger jag kan på svenska, finska och engelska innan han somnade (Tur man har sjungit i barnkör i många år)….Det blev en liten spontan övernattning och det har varit riktigt roligt under kvällen. Tjejerna ville ta hand om han helt o håller själva, men när det väl var blöjbyte var det bara jag som stod kvar i rummet ;) Underbart med huset fyllt av glada ungar.

 

Så här såg det ut idag. Där det lilla, gamla skafferifönstret är ska ett nytt skafferi byggas. Köksmodulen i furu ska bort helt och bredvid skafferiet så ska det stå ett gammalt porslinsskåp som kommer från en gammal sekelskifteslägenhet.

Golvet ska bort och så hoppas vi på att vi kan använda det gamla trägolvet som finns under…

 

det gamla köket jan. 2011 001

 

Spisen står bra där den står, men plattorna ska bytas ut mot vita plattor och så ska jag fräscha upp det hela med lite vit färg.

 

det gamla köket jan. 2011 007

 

Det L formade köket har ni bakom mig och skåpen ni ser är kylen och skafferiet som ska väck. Här ska det stå ett större kylskåp med frysfack bara. Lampan ska vara svart och jag tror jag har sett en sån lampa jag vill ha i en butik i Falun…hoppas hoppas…

 

det gamla köket jan. 2011 002

 

Resten av köket är ett bombnedslag så inga fler bilder visas idag ;)

 

Bilder på några ting som ska in hit sen från Ikea.

 

33154_PE117170_S2[1]

 

40706_PE134507_S2[1]

49366_PE145303_S2[1]0084372_PE211031_S2[1]

 

Nu är det natti natti för min del. Klockan är inte ens tolv på natten och nattugglan är trött!!! Man börjar sakta men säkert bli påmind om hur det va att vara gravid… hihi…. 

 

Ses snart igen.. Kram Pirre

3 kommentarer:

 1. Det kommer bli jättefint i ert kök!!

  Men alltså... nu skäms jag lite :/ Kollade ju din årskrönika och kommenterade till och med... men jag hade visst inte läst texten klart för jag hade missat din bulle i ugnen! GRATTIS!!

  kram, A-C

  SvaraRadera
 2. Hej Pirre!
  Lycka till med köket och hoppas du har en fin tid framför dig med "bullen i ugnen" =)

  Åker på måndag men kommer fortsätta följa din blogg från Italien, så fortsätt med dina fina inlägg och många bilder, så ska jag också försöka med det! ;) Jag hoppas jag hinner svänga förbi på jobbet nu i dagarna och säga hejdå till er alla =) om inte, så får du ha det så himla bra och hälsa alla på jobbet.

  Kramar! /Malin

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails