5.7.10

oj så underbart...


...livet är. Hemkommen från ännu en tredagars resa med båten får mig att inse vilket bra liv vi lever. Ja, så är det ibland att man måste vakna helt enkelt för att inse hur bra man har det i sitt liv. Vintrarna har jag ett jobbschema som heter duga. Varannan vecka bara kväll och så helg på det, och så varannan vecka bara dagtid. Nu när jag har sommarschema (bara dagtid, inga helger) -tack gode gud- så vaknar jag, och kan njuta av att hinna med familjen mycket mera, eftersom jag träffar dem varannan vecka bara, när det är mörkt och kallt ute. Så oj vad jag njuter av vädret, familjen, att få springa på utedass på öarna där vi övernattar -(eftersom toan i båten är ett förråd just nu =) )-, myggorna och allt detta kliande =), laga mat ute mestadels, gräsklippning, rensa ogräs, syskon som bråkar eftersom dem är alldelse för mycket med varandra just nu och allt det där ni vet. Och det gör ingenting att barnen är osams ibland för jag hör dem inte så bra den här årstiden, och vet ni, jag har märkt att dem kan sköta det där själva mycket bättre än om jag lägger mig i..känner ni igen det där? =) Dem blir fortare sams om dem får klara ut sina tjafs själva....

Jag är glad att jag kan ta tillvara på den här årstiden så bra som vi gör, jag, mannen och barnen. Vi verkligen lever, och visst lever vi vintertid också väldigt mycket och har en massa roligt på G men inte alls på samma sätt, mycket tack vare att mitt schema är som den är. Det går väl ett tag till, men sen är det dags att se sig om...för mitt schema är en riktig energislukare =) aj aj aj... energislukare måste man sålla bort...

 

Just nu njuter jag också av alla dem blommorna som blommar i trädgården =) Tog in några Pioner och ställde dem på ett bord.
Rosa inslag i inredningen är alltid rätt på nåt sätt...




¤¤¤¤¤

Det här var det sista jag såg igår kväll innan jag stängde mina blå (gröna?...) och begav mig till drömmarnas land...


Ha en underbar vecka. Kram till dig från en livsnjutare =)

psst.. ett litet tillägg... Syrran har målat igen. Kolla in den här fantastiska tavlan =)

9 kommentarer:

  1. Mmm vilket livnjutande inlägg Pirre! Du har rätt syn på livet!

    Åh så vackert med pionerna, och samma "vas" som jag hade i dag: ) jag har bara en pion inne än så länge som jag fotade igår ( i likn flaska) och jag är såå glad över de få som kommit upp, nu ska jag bara köpa en sån rosa buske också, så jag får lika fina rosa pioner som du har! Så läckert intill den svarta lyktan och vilken fin rosenpläd!

    Njut i sommarvärmen!! Mari.

    SvaraRadera
  2. Åhh vad härligt!
    Nu vill man bara njuta av livet så mycket man kan.

    Ha en skön sommar!!
    kram Kram

    SvaraRadera
  3. Gud så härligt det låter med båtresa o allt. Jag njuter som du av att umgås mer med familjen på kvällarna och på helgerna. Jag jobbar dock fortfarande så jag är lite avis på dem som får vara hemma med pappa... men vi gör ju lite "överlappning" för att barnen ska få så lång sommarledighet som möjligt. Nästa vecka ser jag fram emot lite semester!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  4. Sommaren är en fantastisk tid. Långa dagar, ljusa nätter och tiden att kunna umgås. Låter underbart det du beskriver. Ha en forsatt fin sommar
    Kram Marita i Heestrand

    SvaraRadera
  5. Jaa Pirre!! Håller med dig ja!!
    Sommaren tar fram det bästa från oss alla och ser till at vi njuter av livet som sig bör....

    Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar vännen ♥

    SvaraRadera
  6. Vilka underbart vackra bilder! Ha en härlig sommar!!

    SvaraRadera
  7. Du har så rätt! Livet är så gott så gott just nu... Själv har jag sållat bort en energislukare och ska in på nya spår i höst. jag ska sätta mig i skolbänken ! :)

    SvaraRadera
  8. Låter helt underbart med era båtturer och att du kan njuta fullt ut!
    Vi har kommit hem från vår resa nu och säger verkligen Hem Ljuva Hem!! Man behöver få lite distans ibland. Och du har så rätt i att barnen klarar av att reda ut sina gnabb själva ;) Känner att jag fått högre toleransnivå själv när det gäller ett som annat.

    Ha det underbart!
    stor kram, Ann-Christine

    SvaraRadera
  9. Så underbart att få somna till en sådan där vacker vy. Visst njuter man den här tiden på året. Gäller ju verkligen att ta vara på den och ladda batterierna så man klarar vintern. Energitjuvar är jobbiga. Har det lugnt runt mig nu och det är så skönt när man vill njuta.
    Kram Ullis

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails