17.7.10

Mannens gamla jeans.


Nu så tror jag att kläderna som ska med till finland nästa vecka är tvättade, och det känns skönt! Då kan jag ägna mig åt roligare saker imorgon så som målning av tavlor...Det är så fantastiskt kul när jag får beställningar på tavlor, men på sommartid tar det lite längre tid att att bli klar med dem, eftersom det är semestertider =) Jag har en svart/ röd tavla på G och så har jag fått en tavla i huvudet som jag bara inte kan släppa....den går i alla möjliga jeansblå nyanser...få se om jag får ner den på duken sen =)

När jag är nere i tvättstugan så blir det ofta att jag grejar med hundra andra saker samtidigt. Idag stod det städning på listan. Jag hängde också upp mannens gamla jeans som han har haft när han var liten på torkning ovanför den gamla spisen.(Märks det att han är född på 70talet? hihi...) Det lilla förklädet hade jag när jag var liten.

En hög med plädar och dukar ska tvättas också, så det doftar fräscht i verandan där jag har dem.
Ser ni vad fint det blå bryter av mot det annars ganska så färglösa stillebenet =)...
Blått e flott!
Här vid spisen så är det nästan bara gamla grejer som ligger framme, så man kan vila ögonen och drömma sig tillbaka till förr i tiden =)
¤¤¤¤¤

Nu väntar jag på en rejäl urladdning med spöregn för det skulle vi behöva. Jag som jämt tycker att det är kallt har en fläkt som går nattetid i sovrummet för att det är så varmt...och om jag tycker att det är varmt, ja då är det riktigt varmt =)...

...och Här inne kan ni läsa min andra blogg...

Ha det gott. Kram Pirre

4 kommentarer:

 1. Hej på dej Pirre!

  Tänkte bara tala om att jag tassade in här en vända ikväll verkar vara en trevlig Blogg du har. Återkommer med all säkerhet.
  Fräcka stilleben du har fixat gamla persedlar fulla av minnen är läckert tycker jag med och jeansen är ju bara för fräcka

  Ingela från Skåne

  SvaraRadera
 2. Så snyggt du har gjort vid den gamla spisen. Igår kom det verkligen regn och åska men det var ändå varmt i natt som var. Det gäller ju att ta det lite lugnt också när man har semester:)
  Ha en bra vecka!
  kram Ullis

  SvaraRadera
 3. vad fint med de små blå jeansen :)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin sida du har! Hittade den precis och ser att vi har liknande bakgrund! Jag har bott i Stockholm nästan hela mitt liv, uppvuxen i södra förorterna, men föddes i Lappland i Finland och tillbringade mina somrar där. Men bor nu med min dalmas i Smedjebacken. Ska bli roligt att följa din sida. Ha en underbar sommarvecka!

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails