13.7.10

Den tickar på ändå =)...

Bloggandet har gett mig en hel del nytt här i livet. Ännu mer ideér till hemmet =), nya bekanta, möjligheten att få visa mina målningar till ännu fler människor mm mm...Många ggr så undrar jag vem det är som är här inne och läser, för alla lämnar inte spår efter sig och så vet jag att det finns såna som är smygläsare, som det heter här i blogglandia. =)
Även fast jag undrar vem det är som tittar in så tycker jag ändå att det inte gör nånting att inte alla lämnar spår efter sig, för jag är så glad över att ni tittar in här på min blogg.


I juni arrangerade jag byloppis här hemma i byn, och under dagen så tittade ett par in i mitt galleri och hade lite frågor. "Vad mycket folk det är här i Solvarbo idag" sa mannen. "Ja, det är ju byloppis" sa jag, "Visste ni inte det?" frågade jag. "Nej", sa han. "Vi har varit in på din hemsida "Galleri Hönshuset" några ggr och nu är vi här för och handla tänkte vi" sa dem.(...leeer...)
Jag var in på Ica härom dagen och där undrade en man om inte jag var en av dem som bloggade på Pralin, Dalarnas Tidningar? "ööh jo, jag är en av dem" sa jag....Det är såna här tillfällen då man får det bekräftat, att även dem man inte känner eller har en egen inrednings blogg, hittar hit.


Det ena leder till det andra och jag är så glad över att min sida/ sidor syns så pass som dem ändå gör. Det tror man inte när man sätter igång och bloggar =) Och för ett år sedan så hade jag en räknare som räknade alla besök, som dem flesta har, men jag ändrade det och nu räknas inte mina besök på min sida längre, men ändå tickar räknaren på som bara den =) Så Tack till er alla som tittar in här, jag är överväldigad.


¤¤¤¤¤

Idag var jag och minstingen till "Västerby", mellan Hedemora och Säter, och plockade jordgubbar. Självplock, en hink fick vi med för 170kr. Ni kan ana vad vi har ätit idag =) Mer än hälften åkte ner i frysen så man kan ta fram och äta till vintern också, tillsammas med blåbär och glass....Klicka här så kommer ni till min andra blogg "Hönsskit & Rokoko", och läs om mina loppisfynd som jag hittade idag =)Ha det gott. Kram Pirre

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Till Västerby var vi oxå för några dagqar sedan, men vi lär nog göra ett till besök dit snart, då det börjar sina...Kanon goda gubbar =)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Till Västerby var vi oxå för några dagqar sedan, men vi lär nog göra ett till besök dit snart, då det börjar sina...Kanon goda gubbar =)

  SvaraRadera
 3. Att jag läser din blogg vet du ju redan:) Har också så att mina egna besök på min sida inte räknas, och visst blir man glad när så många andra vill läsa det man skriver. Plocka jordgubbar låter härligt, det har jag inte gjort på evigheter. Hoppas att du får njuta riktigt ordentligt nu när du äntligen har fått semester. Så fina saker du hittade hos Susanne.

  Ha det bra och sköt om dig!
  kram Ullis

  SvaraRadera
 4. Visst undar man då och då vem som egentligen följer med vad man gör... Bor själv i en liten stad och ryktet går ju... Men visst är det kul när man träffar folk som ger sig till känna som läsare och särskilt om man får komplimanger ;)

  Jag använder också susnets räknare, den är bra!

  Din blogg är helt underbar, njuter alltid av bilderna även om jag inte alltid hinner lämna kommentar!
  Njut sommaren!
  kram, Ann-Christine

  SvaraRadera
 5. Jag är nog en av dina trogna läsare :)

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails