15.5.10

Jade Jagger......är super duktig =) Härliga ting och kläder finns på Indiska och jag hittade det jag sökte, och sikken tur jag hade, det fanns bara en kvar. Nu finns den fina, stora kudden hemma och jag är supernöjd över den....lessnar man, så vänder man till den mer lugnare sidan av kudden...
¤¤¤¤¤

Tänk att värmen äntligen kom idag =) Det har regnat här i så många dagar nu så det kommer att explodera i trädgården med allt det gröna. Jag köpte många perenner från handelsträdgården förra sommaren, när dem sålde ut växterna i slutet på sommaren. Nu ser det ut som att alla blommorna och buskarna har överlevt till min stora lycka. Ska planera vart dem ska planteras på nytt och där får dem sen växa vidare.

...se så grönt det börjar bli i trädgården =)...

Klicka här om ni vill se en fin knopp =)...
Ha det gott i solen. Kram Pirre

5 kommentarer:

 1. Visst har det varit ljuvligt idag. Har bara njutit. Den kudden var verkligen så fin. Har inte varit till Indiska på länge. Ska till Stockholm till helgen får ta mig en titt så. Var ett tag sedan vi var till Falun/Borlänge och handlade.

  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker kudde! Vi har inte Indiska här, var till den närmaste 2 dagar innan dom Jade Jagger skulle lanseras. Vill dit igen :D vi har också äntligen fått värme här i norr. Du bor så vackert! Kram

  SvaraRadera
 3. hej Pirre!
  Åh, jag hade gärna velat klämma och känna lite på de sakerna från hennes kollektion...men men tyvärr kommer jag nog inte till stan för det ärendets skull!

  SNYGG kudde!!!

  Kram mariette

  SvaraRadera
 4. Hej!!!
  Vad snugg din nya header är;o)
  Gillar verkligen kudden!

  Tack för titten!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Åh vad grönt och fint det börjar bli hos er! Hoppas på det här uppe också nu när det äntligen blivit varmt!

  Supersnygg header!!

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails