26.5.10

En ledig dag...

...kan se olika ut. Idag åkte jag iväg till ett ställe där jag kunde sitta alldeles nära vattnet och höra fåglarna =) Inga måsten inte....Med mig hade jag några bra tidningar och fika...man unnar sin kropp och sin själ alldeles för sällan egentid. Bara du och dina tankar, ingenting annat =) Kan säga att det var länge sen jag laddade upp batterierna så bra som jag gjorde i förmiddags. Innan det var dags och hämta barnen från skolan åkte jag förbi handelsträdgården. Till min stora lycka hade dem min älsklingsväxt, som annars är så förbaskat dyr, till sänkt pris. Vissa av bollarna såg inte så glada ut, men när jag sen kom hem och klippte dem fina så såg dem genast lite bättre ut...Hoppas dem börjar växa och blir stora och fina, mina nya Buxbom....När barnen och deras kompisar hade ätiti mellis och lekte, så fortsatte jag min härliga dag med och njuta av solen och läsa ännu fler tidningar =)))
Jag har även hunnit röja lite inför loppiset som blir den 19/6...


Här har ni en till boll som måste formklippas lite...


Dem fina svart/vita dynorna finns på Jysk för 29kr st. =)


Stenen la vi förra året och nu är det trappan ner från verandan som ska göras. Trä eller sten?...det är det som är frågan just nu....


Det växer så det knakar =) hääärligt!


Puss & Kram // Pirre

4 kommentarer:

 1. Hej Pirre!

  Vilken skön dag!

  Jag är lite dålig på att bara vara... Jag har så många järn i elden, men jag trivs ju med det förstås... Lite vila tar man allt sen vid TV;n... IKväll blev det Leila!

  Buxbom är dyrt, men de ska ju sen också hålla i måånga år... Att det är dyrt beror bla på att de är långsam växande. Det får ju stå hos odlaren en lång tid innan det vuxit till sig lite!

  Önskar dig forstatt fina dagar!

  Kraaam Mariette

  SvaraRadera
 2. Vilka fina stenläggningar du har...nu när vi fixat med stenlägning själv blir man nyfiken på andras. dom fina dynorna från Jysk har jag hamstrat en hel hög av. Billiga och fina.

  Kram Marina

  SvaraRadera
 3. Det är precis vad jag ska göra imorgon. Längtar!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Skönt att få sådana dagar ibland. Så fint reportage det var i pralin idag. Härliga bilder! Har tittat på nätet också och de bilder som var där. Ni har det ju så otroligt mysigt.

  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails