16.5.10

en vikvägg...

....har jag letat efter på nätet idag. Sen kom jag på det! Dörren....som vi egentligen skulle ha som en innerdörr i den nya hallen, som vi ska bygga nån gång...men men...

När jag sitter vid datorn i verandan så känns det ibland lite för "stort". Rummet är stort men det är full insyn och ibland är det skönt och boa in sig mera =)...en vikvägg tyckte jag var lösningen, men sen kom jag på det...gratis och ganska häftigt tyckte jag. Jag hämtade in den gamla dörren och efter att jag gjort rent den från allehanda spindelnät och annat smått och gott som samlas på en gammal dörr uppe på höskullen, så var det bara för mannen att skruva fast den. Ja, jag vet, varför inte skruva fast den själv? Men jag har lärt mig nu, precis som dem flesta kvinnor, att jag gör det jag är bäst på och mannen gör det han är bäst på. Att lyda sin fru.... hahahah hihihi....

Nu känns det genast mycket mysigare vid min egen lilla hörna...vred lite på soff möblemanget också, och se där, känns som nytt igen =)


Inget dörrhandtag behövs...


Andra sidan av dörren är härligt sliten i en varmgul färg...
¤¤¤¤¤

En ny vecka har vi framför oss och jag ser fram emot den. Eller nja, yngsta har känt sig lite hängig så vi får se hur det ser ut imorgon bitti, men annars är det mycket kul igen vid hemma fronten. Började med landet idag ordentligt, och nästa vecka så ska det fixas med växter och annat. Vissa frön ska sås, och så ska vissa blommor och buskar möbleras om och delas. 

Ha det gott. Kram Pirre

10 kommentarer:

 1. Fiffigt och mysigt! :)

  Kram Evelina

  SvaraRadera
 2. Snyggt Pirre!

  Ha det gott i din lilla hörna ;)
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig idé med dörren!
  Jättefin din nya kudde, själv tummade jag den som gick mer i rosa-lila, men nändes inte köpa.

  Ha en riktigt solig fin dag!

  SvaraRadera
 4. En riktigt Pirrelösning och härligt jordnära! Jag har tänkt göra så med ett fönster vid vårt blogghörn, men nu planerar vi att göra hemmakontor i bastukammaren och bara lämna kvar ett pickilitet datorbord i vardagsrummet.

  SvaraRadera
 5. Håller med dej! Du fick en jättemysig vrå där bakom dörren :O)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. vilken mysig liten hörna du fick där!

  Kram britt

  SvaraRadera
 7. Kanonfin idé! Blev jättefint!

  Hoppas att din yngsta inte blir sjuk nu!

  Kram på dig

  SvaraRadera
 8. Men vad smart!! Snyggt och charmigt på samma gång =)

  Och vad fina bilder lite längre ner på ert mysiga hus!!

  kram Johanna

  SvaraRadera
 9. Vilken bra idé och mycket snyggare än en vikskärm. Nilla

  SvaraRadera
 10. Åh så snyggt har länge sökt efter en liknande dörr men hittar ingen.Måste lägga ut en annons tror jag.Hoppas allt är bra med dig.
  Kram Theres

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails