14.8.09

Goliats nya säng =)

Hej, allt väl? Har suttit och försökt få till det här med "nya inlägg"...Bilderna visas som datakoder när man gör ett nytt inlägg...Det tar ju så lång tid och göra ett inlägg när man inte ser bilderna när man lägger in dem. Hör gärna av dig om du har lösningen =) Men men, det finns större problem att lösa =)... Nu till nåt helt annat...Var på loppis i onsdags och hittade en gammal resväska samt en ganska stor gammal tvättkorg på ben. Vi har ju tre hundar och lägga ut hundsängar i plast vill jag inte så jag försöker lösa det på andra sätt. Goliat som är äldst ska helst ligga där alla andra är. Eller helst i knäét om han får det. I sofforna, och speciellt inte i sängar, vill vi inte att hundarna är, så det här blev en bra lösning för Goliat. Sprayade lite lätt med vit färg på korgens utsida. Sprayar man istället för målar, så får man en ganska genomskillnig yta där träet syns igenom, precis som jag vill ha det =) I där så la jag en qvilt och på den en gammal tjock ullpläd. Han ska ju ha ett täcke över också om han får som han vill =)Varmt och skönt och då trivs han =) Just nu står den inne i verandan, där vi är mestadels just nu. Jag har även möblerat om inne i verandan. Matbordet fick byta plats med soffhörnan. Mycket bättre! Ett tag så tröttande jag på all fattigmanssilver, men nu efter att dem har varit "gömda" inne i skåpet, så blev det fint och ha stakarna framme igen. ...visst är det härligt och tända en massa ljus nu när kvällarna blivit mörkare och svalare.... Första jobbarveckan är avklarad för min del. Idag är jag ledig så det blir och handla presenter, för på söndag bär det av ner till Södertälje på kalas =) och imorgon ska vi ju prova båten "på riktigt", ska bli riktigt spännande och åka den. För det skiljer sig mycket i storlek jämfört den vi har haft innan. Ha en underbar helg min vän. Kram Pirre ...Här har ni dem, våra underbara pälshögar, Dacke, 15 veckor gammal, och Speja och Goliat...

22 kommentarer:

  1. Ett sånt RUM!!!
    Otroligt fint, ljust och hemtrevligt. Där skulle jag allt trivas :)
    Massor med mysiga detaljer du har också.

    Ja tack till voffsingarna med!!

    Ha en fin helg, kram!

    SvaraRadera
  2. Oooohhh, där sover han gottit... Snuffe har en likadan korg, som är fylld av leksaker,,, =) ha en fin fin mysig kväll kram josse

    SvaraRadera
  3. Oj men alltså hjälp, jag dånar!!! Det är så fint hos er!! UNDERBARA bilder!! Så vackert!! Och så många underbara detaljer!!

    Och dessa underbara hundar...
    Mumsigt goa!

    SvaraRadera
  4. Heisan Pirre...

    Takk for hyggelig hilsen..
    Alt er vel her... vi har hatt en flott ferie i Sverige...
    WOw så heldig dine vovver er.. de får virkelig ligge flott... herlig sneg...Og for et vakkert hjem du har...'Helt enig... herlig å tenne masse lys nå...

    Nyt kvelden *klem Kerstin

    SvaraRadera
  5. Ciao Pirre! Nice to hear from you! Your dogs are fantastic! A lovely team! I'm sure they appreciate the new bed! It looks comfortable and very elegant! The photos of your living room are wonderful my friend! Yes...I can say you've a ver beautiful home!
    A sunny week end for you!
    Hugs
    Vale

    SvaraRadera
  6. Vilken underbar trio ni har...dom är så rar ihop...och vilken plats äldsteman har fått..när jag tittar på dina vackra bilder så har ni absolut gjort ett klokt beslut att stanna kvar i ert vackra hus...man kan aldrig få till denna charm i ett nybyggt hus..även om vattnet lockar...jag vet..har prövat bägge sorterna...:) ha det nu så härligt på premiärturen, kram och lycka till..vi har gjort några missöden gm åren i våra båtar...fniss..men det tar vi en annan gång..

    SvaraRadera
  7. Vilken underbar trio ni har...dom är så rar ihop...och vilken plats äldsteman har fått..när jag tittar på dina vackra bilder så har ni absolut gjort ett klokt beslut att stanna kvar i ert vackra hus...man kan aldrig få till denna charm i ett nybyggt hus..även om vattnet lockar...jag vet..har prövat bägge sorterna...:) ha det nu så härligt på premiärturen, kram och lycka till..vi har gjort några missöden gm åren i våra båtar...fniss..men det tar vi en annan gång..

    SvaraRadera
  8. Idag kör jag med repris...:)

    SvaraRadera
  9. Man blir ju lätt sjuk när man får titta in hos dig!1 Du har så himla fint, ljust och trivsamt.. tänk om man ändå ägde sin bostad.
    Vovvarna är ju alldeles bedårande.
    Kram
    Krusidullan

    SvaraRadera
  10. Hej!
    Är läget bra med dig?
    Vilken härlig bild på pälshögarna-sista bilden!!!!

    Jag hade precis samma problem med inlägg för ett tag sedan. Html koder....men jag var tvungen att göra ett nytt inlägg...jag hade lagt in jättemycket bilder då, det är väl typiskt, suttit i onödan...ja ja så är det!

    Ha en fortsatt bra lördag vännen!
    Kraaaaaam

    SvaraRadera
  11. Åh så fint du har det och sista bilden på vovvarna var ju supersöt!!! :)

    Kram
    /Helena

    SvaraRadera
  12. Heej vännen =O)!!
    Vilka sköningar ni har ,o)

    Det är tur att du gillar motion **fniss**

    Va roligt med helhets bilder! JÄTTE vackert rum med stora utrymmen...SÖÖÖÖNT!

    Tror det kom 10 pers idag =( Och jag som städat i 2 dagar för det här **ler**
    Är huvet dumt får kroppen lida ,o)

    Kramen Erika

    SvaraRadera
  13. Ett tag sen jag kikat in här. Har inte hunnit med så mycket bloggliv i sommar!! Men oj vilket härligt rum ni har jätte fint!!!! Fotot på hundarna är toppen och ännu stolen de sitter på sååå lyckat och så söta de är! Trevlig söndag!

    SvaraRadera
  14. Så fin bild på raringarna. Hur fick du dem att sitta still?? Så fint du har det hemma.... Mmmm... Visst är det härligt att börja tända lite ljus igen. Kram sari

    SvaraRadera
  15. Hej Pirre,
    Tusen tack för din rara hälsning hos mig ! Vilket underbart rum du skapat på er veranda - rena rama ljusterapin. Och den där stora kandelabern på bordet gör mig grön av avund ! Fantastiskt bra bild av era tre sötnosar - hur lyckades du få dem att posera så vackert ?
    Ha det så gott tills vi hörs igen.
    Kramis/Marita

    SvaraRadera
  16. Så jättefint det är på er veranda. Så inspirerande att se. Så söt säng Goliat fick när du fixade till korgen. Passar ju så mycket bättre än plastbäddarna.

    Ha en bra vecka!
    Kram Ullis

    SvaraRadera
  17. Hej igen!
    har du löst problemet med inläggen. Det är bara inte så enkelt att du klickat på Redigera HTML i stället för skriv uppe till höger? Kolla om det är det annars får jag fundera en stund till.

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  18. ej going, tror att du bara ska klicka i högra hörnet på inlägget, där står skriv...och på den andra fliken står html...hoppas att det är så!

    alltså du har det ju så himlans fint hemma pirre, måste tillbaks och kika igen och vovsingarna där på slutet de tog ju andan ur mig, sååååååå söta!

    varmkrma lotten

    SvaraRadera
  19. Vilken härlig hundsäng ! Och vad fint ni har det !!

    SvaraRadera
  20. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  21. Hallå där!

    Åhh, vad fint ni har det! Bilderna är som rena inspirationsinjektioner.

    Och vilken härlig säng Goliat fått!
    Jo, dom fyrbenta ska allt skämmas bort lite för av dom så får vi ju verkligen gränslös kärlek tillbaka...

    Nu har vardagen börjat och det är ju fasligt va snabbt man kommer in i vardagslunken igen.
    Mörkt börjar det bli om kvällarna oxå, men då får vi ju tända en massa ljus...och det gillar vi ju!

    Ha det gott!
    Kram, Cecilia

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails