9.2.11

Oh herre gud…

…vilken vecka det har varit! Både tråkigheter, riktigt tråkiga saker, och faktiskt riktigt roliga saker har hänt. Sen har min kära man kommit med framtida planer i veckan som jag inte hade förväntat mig och i morse så ringde han, och det samtalet var ju allt annat än vad jag hade väntat mig. Allting har med våran framtid, och vårt gemensamma liv med barnen att göra, så det känns bara så roligt. Jag älskar att planera framtid tillsammans med min man, för vi strävar båda alltid åt samma håll, och den här veckan har han verkligen överraskat mig med massor av roliga funderingar =) Ja, livet är toppen i det stora hela just nu. Vissa veckor händer det ingenting och så kommer allt på en och samma gång…märkligt!

Ultraljudstiden närmar sig, dock lite sent tycker vi eftersom pyret i magen hinner bli hela 20 veckor gammal innan vi får kika in, men det ska bli riktigt kul.

Och så solen som kikar fram! Det kan inte bli bättre. Igår satte jag mig och kikade i mina inredningsböcker och Lexingtons nyaste kollektion. Fantastiskt fina bilder. Det var länge sen jag var så här inspirerad till och greja, fixa och planera hemma. Måste vara solen =)….

 

vår i luften 002

 

vår i luften 012

 

vår i luften 014

 

Längtar tills jag kan duka ute inför grillningen…

 

vår i luften 015

 

Fin skylt…

 

vår i luften 016

 

Ett somrigt vardagsrum är inte helt fel.

 

vår i luften 018

 

 I köket är nu hela golvet på plats och igår var vi till färgaffären och skulle köpa färg. Tjejerna i butiken berättade att om man ska måla ett köksgolv/ hallgolv och vill ha det riktigt slitstarkt så ska man måla på “gammeldags vis”

…så då blir det så, men eftersom det kommer och lukta starkt och den lukten ska varken barn, gravida eller hundar vistas i , så då får mannen ta på sig masken och måla till helgen när vi andra kan hitta på något annat.

Det jag gör just nu, jag som inte kan snickra, är inhandling av nya ting till köket…det där roliga ni vet!

Lite ny keramik från Höganäs och nya kuddar väntar jag på att få inreda köket med. Än dröjer det dock, så allt finns nedpackat i skåp så länge.

 

vår i luften 019

 

vår i luften 021

 

Och visst är det underbart och ta en promenad i solskenet men för att påskynda våren inne också, så tog jag in några körsbärskvistar för en vecka sen. Nu är det små söta knoppar på G.

 Wilma 9 år 2011 003

 

Wilma 9 år 2011 005

 

Den här skönheten har gjort sitt snart, men än kan man njuta av den med.

 

Wilma 9 år 2011 008

 

Wilma 9 år 2011 010

 

Nu ska jag titta till våran yngsta som har varit vaken sen fem i morse. 39 graders feber och så ont i halsen så hon knappt kan säga Pip! Måtte dem andra klara sig.

Önskar er en underbar fortsättning på veckan.

Kram Pirre

6 kommentarer:

  1. Vilket härligt inlägg. Väntar på att maken skall komma hem från Paris vi drar ofta också åt samma håll. Förutom när jag vill ha höns....
    Fina bilder!!!
    Ha en fin fin dag/Gela

    SvaraRadera
  2. Här vräker sig solen ner mot marken o allt känns lite lättare.. hoppas du har det bra.... ja nu väntar man verkligen på vår o ljusa färger.... ha det gôtt.. Kram Annika

    SvaraRadera
  3. Vi har det likadant här hemma så jag känner igen mig lite i det du skriver. Förutom att vi inte har några barn då (än :P)..

    Hoppas din minsting kryar på sig snart!

    SvaraRadera
  4. Hi hii vad komiskt. Kikade in på förmiddagen för att skriva en hälsning då datorn dör och tiden har inte kommit förens nu. Uppdaterar din blogg och en ny header kommer upp. trevligt =)!

    Ser att jag missat lite härinne.... Håller ni på med köket?
    Måste läsa ikapp!!!
    Men vadå? Finns det oljefärg att köpa?! I så fall hade jag också velat ha det =(

    För visst är det trägolv ni ska måla?

    Fy fabian för graviditets mående.... Har fått min beskärda del ;)
    Men du är så fin och ser så fräsch ut Pirre! En riktig pingla har han fått din man!

    Vad spännande det låter med era planeringar =) Nyfikenheten steg ett par grader här *ler*

    Tidningen ja...Älskar VH :)

    Hoppas du får en trevlig kväll med vatten glaset.

    Kramen

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Nu blev man ju riktigt nyfiken på vad ni har för funderingar framöver ;) !!
    Härliga solbilder, man känner våren komma närmre. Så kul med nytt till köket, kan inte bli annat än kanonfint.

    Kramar Johanna

    SvaraRadera
  6. Men jestas Pirre- jag har missat att du väntar??? Grattis vännen, vad roligt att höra! Och skoj att mannen överraskade dig!

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails