3.2.11

Enkelt!…

Barnens lilla bok hörna på övervåningen behövde lite nytt, så jag tog fram sprayburken. Jag spraymålade lampfoten svart och så tog jag en gammal lampskärm utan tyg, och spraymålade den också. Så enkelt men vilken skillnad!

 

svarta lampan 002

 

svarta lampan 001

 

Kohuden fick flytta ut hit och så ställde jag dit en gammal rostig hink där jag just nu har lite tapetbitar som jag ska hitta nån rolig användning för.

 

svarta lampan 008

 

svarta lampan 006

 

Barnens alla böcker finns också här i hallen på övervåningen. Gamla, sönderlästa böcker på finska, som jag och mina syskon har läst la jag på skänken med förhoppning om att mina ungar kanske kan börja läsa lite på finska också =)

 

svarta lampan 007

 

 

Här har ni en av mina småttingar. Niike har fått glasögon och hon är så duktig och använder dem hela tiden. Det var lite pirrigt i början tyckte hon, men nu har hon vant sig. =)

 

Niike får glasögon 2011 015 kopiera

 

 

Ha det gott. Kram Pirre

7 kommentarer:

 1. Hej Pirre,

  Vilken fin lampa..kul för jag har också målat en lampfot svart som står här och väntar på skärm och någon plats att stå på. Dotra har målat skärmar svart som din så.... kanske jag ska ta och låna en av henne!

  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder!
  Nu ska jag också plocka fram lite tapeter och ställa i en vackert sliten hink. Så fint!

  Ha en bra kväll
  L

  SvaraRadera
 3. Men vilken mysig hörna du har fått till!! Och vilka snygga tapeter! Tänk vad färg kan förändra, skitsnygg lampa.

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Snyggt o mysig läshörna!

  Min Elsa fick oxå glasögon nyligen. Det har gått riktigt bra hon älskade dem från första stund hon satt på sig dem och spänningshuvudvärk och ovanlig trötthet på kvällarna har gett sig.
  Hon tycker dock att det är lite jobbigt med utelek för att de immar igen ibland...

  Kram,
  Cecilia

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt det blev i hörnan med kohuden, den ger en sån varm och ombonad känsla. Lampfoten blev jättefin som svart! :-)

  Önskar dig en skön helg!

  Många kramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 6. Vilken bra ide med lampan. Inte behöver man störa sig på massa mönster på skärmen heller. Passar till allt. Superfina tapeter, har lite noja på vackra papper skall nog ställa fram dem. Vilken liten sötnos hon passar jätte bra i glsögonen nu finns det ju så mycket fint att välja på. Och det är ju skönt att se bra också.
  Ha en skön helg.
  Kram Nettan

  SvaraRadera
 7. Det är ju det enkla som är det fina många gånger. Så duktig Niike är. Vet sedan skolan det det inte är det lättaste att få barnen att använda sina glasögon.
  Ha en bra helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails