16.2.11

ordning & reda!

När man påbörjar ett projekt hemma så drar den ofta med sig en massa andra projekt. Köket är ett rum, där vi i a.f, hade en massa annat smått o gott än bara porslin o dyl. Bl.a våra viktiga papper. Nu blir det ändring på det och jag har påbörjat planeringen av mitt skrivbord. Jag har inte ro till o göra i ordning allt riktigt än eftersom all porslin i dyl. ligger i kartonger i verandan, där jag har mitt skrivbord! Stökigt är det överallt, men jag började lite smått med och beställa en fin tre-låds-förvaring från den fantastiska nätbutiken “Anyhow”.

Kan tänka mig att det blir flera såna här för den här var jag riktigt nöjd med. Anslagstavlan som jag har gjort av en gammal madrassdel hänger kvar där den har gjort länge nu… En större sådan är på G in i huset.

 

papperslådor 012

 

papperslådor 011

 

papperslådor 016

 

Jag gillar min gamla skrivmaskin så den används flitigt. Dock börjar bläcket att torka riktigt ordentligt nu…

 

papperslådor 008

 

En bra “huvud-massage-mojäng” är lika viktig som en bra lampa ;)

 

papperslådor 003

 

¤¤¤¤¤

Nya kuddfodral till köket ger mig en massa inspiration =) Älskar lite smutsiga färger som finns här på kartan. Inte riktigt rosa…inte helt klar färg den turkosa heller. Snyggt!

 

papperslådor 020

 

papperslådor 021

 

Nu i veckan ska tapeten till köket inhandlas, nu när mannen har varit flitig och spacklat och grejat. Det stora skåpet från hallen ska ställas inne i köket, listerna ska på plats, kakel ska köpas, spisen ska målas mm…bara en massa kul!

Ha det gott. Kram Pirre

5 kommentarer:

 1. Gu vad kul !! Och snygg kudde, är själv sugen på nya kuddar & fodral. Det är så enkelt och skoj att ändra med kuddar.

  Ha det gott.
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Läckert kuddfodral. Verkar som ni har en del att fixa med. Blir nog super fint då det är klart.

  Trevlig helg
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 3. SNYGGT! Ja, oj vad man plötsligt kan få mycket att göra bara för att man börjar plocka i en låda, så leder det till något helt annat!
  Kul med madrassanslagsavla, har sett en hel madrass som tidningsställ, mycket snyggt, man blir lite sugen på att slakta en madrass. :-)
  Skön helg!

  SvaraRadera
 4. Så skönt att få lite mer ordning och reda, skulle verkligen behövas här också. Hoppas att du är piggare nu, inte kul att det aldrig tar slut. Ska bli så kul att få se hur det blir i ert kök.

  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 5. Så snygg skrivbordsplats du har! Riktigt smart med de tre förvaringslådorna. Får nog kika in på den nätbutiken :) Hoppas du annars har haft en bra helg! :) Nanna

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails