8.11.10

Myspys i vårat hus…

 

Hej på dig, allt väl?

Helgen har varit riktigt härlig. Lille syrran kom redan i fredags och sov över hela helgen. Tvillingsyrran men familj kom igår och hälsade på och det var kul med huset fullt av folk.

 

Ja, nog är det allt den tiden nu att man myser och grejar hemma. Den eldiga röda färgen är återkommande här hemma, vare sig det är sommar eller vinter. Jag gillar när det finns jul saker att handla, för då finns det en hel del rött ute i butikerna. Jag vill inte att det ska vara så himla juligt när det är jul, utan tex porslinet får gärna vara i såna mönster så att det även går att använda dem på sommaren. Indiska har lyckats igen =) Det här stora fina fatet var ju given. Formarna åkte med av farten och så bakade lille syrran och Wilma hallonmuffins. Mums! Men dem skulle man äta varma med en klick glass på, och det var riktigt gott.

 

fatet 001

 

muffins 009

 

Det var hallon år i år, så det finns en hel del hallon frysen.

Det passar alldeles utmärkt till kommande fikastunder för det här var riktigt gott.

 

muffins 012

 

Nu ska jag greja lite till och sen ska jag till naprapaten och fixa min nackspärr så jag kan jobba ikväll…Nya madrasser och kuddar är inte o leka med =)

Ha en härlig början på veckan. Kram Pirre

5 kommentarer:

  1. Härligt med besök av nära och kära.

    Vackert fat från Indiska. Det var länge sedan jag besökte den butiken. Dags för det tror jag minsann...

    Kram,Cecilia

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder Pirre!!!

    SvaraRadera
  3. Tack för allt...

    SvaraRadera
  4. Hallå Pirre, men åh va gott detta såg ut, fina foton och ja, Indiska har jättemycket fint porslin i år, igen, jag har kikat på en del saker jag vill ha också, detta fat var jättesnyggt och vilka fina muffinsformar!

    Finaste hörnan nedan, så läckert och smakfull, och så den blå kudden där som pricken över i, min röda kudde har blivit accepterad av alla nya kuddpolare i min kökssoffa nu:) Mari.

    SvaraRadera
  5. Det fatet väckte verkligen ha-begär! Muffinsen också, så klart :)

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails