25.11.10

Sibirienkylan på väg…

…står det när jag läser tidningen. Den är alltså på väg hit (trodde att den redan var här?) Men jag måste säga att jag njuter av denna årstid!! Det är så mysigt och få vara inne och mysa och elda. På med en herrans massa kläder och sen ut med hundarna och in igen och elda mera =) Med tanke på fjolårets hutlösa elräkningar (jag hatar att frysa) så ska jag vara duktig på att kompletteringselda i år. ;)Men det kanske inte är så konstigt att jag fryser jämt om jag inte är på jobbet, där vi har 28,5 grader varmt? =))))

 

 

advent 2010 007

 

I köket står det nya ljuskoppar tillsammans med en hyacint. Ljus kan man inte få nog av denna årstid, och jag och barnen ska stöpa egna ljus nån helg här framöver. Vi har sparat en massa ljusstumpar och få se om det som finns räcker eller om jag måste köpa mera “ingredienser”…

 

advent 2010 009

 

advent 2010 014

 

Igår putsade jag dem sista fönsterna och nu lyser det så fint vid varje fönster.

 

advent 2010 015

 

Ljusstakarna som vi har i köket köpte jag från “Lagerhaus” för många år sedan. Fortfarande lika snygga nu som då tycker jag =)

 

advent 2010 019

 

Tvätt högen väntar och sen ska jag jobba. Sista vattengympa passet ska jag ha för tjejerna och sen får dem julledigt, och det är dem väl värda…så hårt som dem har jobbat =)

Ha det gott. Kram Pirre

3 kommentarer:

 1. Vill inte att det ska vara så kallt... Snö får det vara och minus 2 grader och solsken varje dag tack :)

  SvaraRadera
 2. Vilka härligt stämningsfulla adventsbilder! :-)

  Hoppas du får en fin adventshelg!

  Många kramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 3. Gud vad mycket fint du har kram Sussi.

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails