11.11.10

Wow…

…vilket väder vi har =) Det är vitt på marken och solen skiner.

Igår var jag ledig och fick en hel del gjort. Började dagen med en promenad på nästan två timmar, hundarna var nöjda, och efter det blev det äntligen rensat det sista i trädgården. Bättre sent än aldrig. Det var lite svårt och få bort alla krukor o dyl. med tanke på den snö som kommit, och att dem hade frusit fast ;)

 

Igår e.m innan det blev alldeles svart ute, åkte jag och Niike iväg till skogen för o hämta granris och en liten gran till förstukvisten. I somras när mannen var i skogen och jobbade, så var jag dit och tittade ut några granar som jag ska ha. En inne och en ute i bron med en ljusslinga…och tadaaa….här var den, alldeles snöig! Inte så vacker på bilden kanske men den blir nog kanon sen när den väl är på plats.

 

Niikes nya rum nov.2010 030

 

Niike grejar med sågen medans jag har yxan i handen…Det kändes tryggt med tanke på att det finns vildsvin här nu…. ;)))))) Precis här på denna plätt, stod det nio vildsvin nyligen…alldeles för nära.

 

Niikes nya rum nov.2010 026

 

Niikes nya rum nov.2010 042

 

…och Niikes rum blev klar igår också…Jag har sytt en pläd till henne. Svart, vitt och rött skulle det vara så här kommer det en hel del bilder från hennes rum. Ett bord och två stolar har flyttat in hit och så har jag satt upp en ny gardinstång i form av en hylla. Blir finare när gardinen kommer ut en bit från väggen så inte den hänger på fönsterbrädan. Niike ville absolut ha kvar dem här somriga spetsgardinerna…jag som hade så fina gardiner till henne =)

Niikes nya rum nov.2010 057

 

Niikes nya rum nov.2010 058

 

Baksidan är mjuk och varm…

 

Niikes nya rum nov.2010 061

 

Några nya kuddar från Åhléns och den randiga svart/ vita hade jag sen innan.

 

Niikes nya rum nov.2010 059

 

 

Niikes nya rum nov.2010 067

 

Ram från Åhléns.

 

Niikes nya rum nov.2010 068

 

Niikes rum var från början ett kök,(det här var ett tvåfamiljshus förr i tiden)och därför finns det så många dörrar här. Rummet som skymtar är Wilmas rum och öppnar du den lilla dörren bredvid så kommer du till det ur gulliga gamla köksskafferiet, som jag har som linneförråd just nu.

Och tittar man på golvet så ser det inte så fint ut =) Här hade vi ett badrum förut och resten av rummet var bara en hall. Men när barnen blev äldre och dem ville ha egna rum så rev vi badrummet och fick ett till rum. I samma veva så byggde vi en liten toa till barnen under trappan till vinden och badrum nere i källaren, så det här badrummet var överflödig i.a.f…

 

Nu är det en stor matta som fattas bara =)

 

Niikes nya rum nov.2010 074

 

Niikes nya rum nov.2010 064

 

Lampan fick nya vita skärmar.

Eftersom murstocken finns i rummet så byggde vi en låtsasspis till henne, då när hon fick sitt rum. Husmusen Lisabeth och kompisen Nisse hänger i sin hängmatta och myser. Den lilla pläden har jag sytt…

 

Niikes nya rum nov.2010 078

 

Niikes nya rum nov.2010 066

 

Niikes nya rum nov.2010 079

 

Ikväll ska jag jobba och köra lite vattengympa för tjejerna, och imorgon åker jag iväg till Stockholm på friskvårdsmässa med mina kära jobbarkompisar. Vi ska insupa en massa härliga inspiration för kommande termin. =)

Ha det gott alla. Kram Pirre

3 kommentarer:

 1. Vilket drömrum! och vilken fin pläd du gjort! du är nog allt bra duktig du!!
  ha en skön kväll- snart är det helg!!

  SvaraRadera
 2. Pläden är helt fantastisk!

  SvaraRadera
 3. Här var det vitt :) å fint :)
  Saturday show off hos mig .....lägg gärna till Din blogg
  Håkan

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails