10.6.10

Du ska inte tro...

...det blir sommar, ifall inte nån sätter fart..... och nu så tror jag att den är här på riktigt! Jag önskar att den här tiden aldrig tog slut =) Blommor, fina sommarklänningar, förväntningar, värmen, vattnet och jordgubbar....Ja, orsakerna är många varför jag inte vill att den här årstiden ska ta slut.


Men idag ska jag börja med att njuta av barnens skolavslutning. Skolan har avslutning ikväll nere vid Kolmilan här i byn, och där steks det kolbullar ( Pannkaka med fläsk) som dem bjuder på och så har man med sig annat att grilla också om man vill. Sååå mysigt. Föräldrarna lämnar av barnen vid skolan innan, och så går vi ner till milan där vi väntar på barnen, som får åka ner dit i traktorvagn =)

Jag plockade en hel del blommor igår och Wilma gjorde buketter.



...full koncentration =)...



I år ska dem få en avslutningspresent i form av en stoooor ballong och ett kort där jag, en väääldigt stolt mamma, -och pappa förstås- har skrivit lite till dem. Men vad dem inte vet är att jag har gömt sedlar i ballongerna så dem få handla vad dem själva vill för pengen. =) Hoppas dem hittar på dem....


¤¤¤¤¤

Måste bara visa er vilken fin bild Wilma, åtta åringen, lyckades ta igår...tur jag har lärt henne min nya kamera =)
Vi tog ner en massa fjärilar igår från vinden i lillstugan (Varför kläcks dem där?), och den här chockade lilla vännen vägrade släppa taget så vi hann t.o.m fota den innan den flög iväg.  Det var magiskt att få ha en fjäril i handen, för det händer inte ofta =)




Ha en riktigt härlig helg allihopa. Kram Pirre

9 kommentarer:

  1. Vilken härlig skolavslutning Ni har!! Filip slutar inte förrän på onsdag!

    Ha det så mysigt;o)
    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Vilken otroligt mysig skolavslutning ni har.Hoppas att ni får en mysig och trevlig kväll.Underbara bilder.Kram Rita ♥

    SvaraRadera
  3. Vad trevlig skolavslutningen i Sverige verkar vara. Här i Norge slutar skolan 23 juni. Trevlig blogg du har.

    SvaraRadera
  4. Så mysigt det låter med avslutningen! Våra barn fick sommarlov redan förra helgen. Och fina buketter med sommarblommor :O)
    Kram Mia

    SvaraRadera
  5. När jag var ute med hunden i morse blev det till att plocka en hel bukett med blomster och det kändes ju som att man ville stoppa tiden!!

    Ha en skön heög Pirre vännen! Toivotan sinulle ihanaa kesää!

    SvaraRadera
  6. Hoppas det inte regnade på avslutningen som för oss... men vad gör det när man hör de små sjunga... Vilken rolig grej med ballongerna. Kram sari

    SvaraRadera
  7. Mysig examen ni har för barnen.... härligt att vara tillsammans allihop o fira.... o vilka fina blommor o ballonger... bra ide det där med att gömma pengar....:) Kram o skön helg.. Annika

    SvaraRadera
  8. Vilken trevlig och minnesvärd avslutning era barn får!
    Kul idé med sedlar i ballonger, det måste jag komma ihåg :)

    Ha ett skönt veckoslut!
    kram, Ann-Christine

    SvaraRadera
  9. Så härligt med skolavslutning. Det har vi klarat av här också. Kul tradition ni har. Fjärilar är ju magiska. Vi har tema vart annat år när vi föder upp fjärilar. Då brukar alla få ta ut en fjäril ur fjärilshuset när vi ska släppa dem. Det är spännande att ha dem på fingret.
    Ha en fortsatt bra helg!
    Kram Ullis

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails