21.9.09

Vem är dem?

Hej, allt väl? Gårdagen var underbar, jag och syrran gick runt en sjö, tog flera timmar, och sen bestämde vi oss för och åka till några av våra favoritbutiker. Syrran, som har sina målningar och annan konst till salu på "Mångfaldens hus", skulle även lämna lite nya verk...(Nu kan jag tyvärr inte länka, strul.) Vi var till "Mångfaldens hus" och "Fattigstugan". Det fanns även en nyöppnad antikaffär precis bredvid och dit måste jag igen =) Alla dem butikerna ligger strax utanför Södertälje. Hittade både fynd och en gammal trädgårdstol som tyvärr var alldeles för dyr, men jag kunde inte lämna den bakom mig, eftersom den dessutom vad målad i min nya favioritfärg, grön =) Idag är jag och ungarna lediga, -dem har studiedag-, så innan dem vaknade smög jag ut och plockade äpplen. Som stege hade jag den "nya stolen"...Hade inte riktigt bestämt mig för vart den skulle stå... Men den hamnade till slut uppe på platån vid trappan in till huset. Några små pumpor och höstiga blommor står på bordet i förstukvisten... Den rostiga korgen är från en trädgårdshandel och den gamla krattan har jag ute som dekoration. Ja, vilka är dem på bilderna egentligen? Köpte ett gammalt fotoalbum, fylld med bilder på glada människor. Allt från sjukhusbilder, sommastugan, båten, barnen, slalomåkning och gymnastik! Fin är den och kul och bläddra i.... Mina andra fynd får ni se en annan dag.... Nu ska jag upp på övervåningen och påbörja den så kallada röjningen till loppiset. Det är flera som har anmält sig och vill vara med på byloppiset som jag har dragit igång =) KUL! Det blir BYLOPPIS här i våran fina by SOLVARBO, den 10/10 mellan klockan 10.00-16.00. Vi får väl se hur många hushåll som ska medverka men hit tills så är vi sju hushåll som ska vara med =) Ha det gott alla, och tusen tack till er som gett mig så mycket beröm för Erics rum =) Kram Pirre

10 kommentarer:

  1. Hej Pirre, nej men va kul, har du varit i Turinge! Och din syster har sin verk i Mångfaldens hus också, såg du i mitt inlägg i min gamla blogg ( guldkant på livet) som jag gjorde just fr det och Fattigstugan!? Så mycket läckert där, och antikboden mittemot, var det ny ytterligare butik där sedan jag var där för ca 1 mån sedan tro?

    Sån fin grön stol du hittade, blev läckert med äpplerna och den korgen på, jag gillar också grönt, har alltid gjort, men nu börjar det ta ordentlig fart igen: )
    Tjingeling!!! ( obs, NY adress!)

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Jag tror fotoalbumet kommer från en "finare" familj! Båten,skidresor, gymnastikuppvisning...inte alla vanliga familjer kunde ägna sig åt sådana nöjen förr! Fina bilder var det ialla fall!
    Stolen var även den charmig :)
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Vilket härligt gammalt album!

    SvaraRadera
  4. Ciao Pirre! Very nice photos of your garden...you're lucky to be able to pick your own apples...I've to buy them at the supermarket!!! I like your old photo album!
    Big hugs and take care!
    Vale

    SvaraRadera
  5. En härlig tripp du varit på med syrran och alla platserna var vi och besökte i maj, Marie och jag..och att den stolen fick följa med hem det förstår jag...nu r pc:n frisker igen och jag fattigare..ha en fortsatt bra vecka, kram

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Trevlig blogg, har tittat runt en stund. Vilket härligt album, kanonfin stol också!
    Hälsar malin

    SvaraRadera
  7. Först startar du upp med så grymt fina bilder - sen det fotoalbumet!!! Rätt stor känsla att få sitta & ta del av kan jag tänka?!...:)

    SvaraRadera
  8. Christin22/9/09

    Vilket fint album och vacker stol. Jag kommer snart och kikar på dom om jag får..... Kram från Svägerskan som har överlevt 2 nätter utan min gulleplutt till son...

    SvaraRadera
  9. Jättefin stol du fått tag på. Sen har jag kollat runt lite, var ett tag sen. Gillar dina bilder på solrosen och murgrönan...så vackert.

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  10. Hej Pirre!
    Åh vilken stol! Helt underbar färg!!
    VAd snyggt det blev på Eriks rum!! Urfina tavlor ni målat både du och din syster...
    Vi kanske ses på Fredag. Tänkte simma...
    kram Susanne

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails