21.11.11

En åtta åring & ljus!

I morse väckte vi Niike med sång, frukost och paket.  Måndag morgon och mörkt ute, men hon var vaken på två röda när hon såg ljuset på frukostbrickan och paketen =)

Niikes favoritkaka Tigerkaka är beställd av henne så det blir lite bak idag och på em. så ska även “födelsedagsbarnet” farfar firas, för han blir också äldre, just idag!

 jag och barnen juli 2011 022

Vi fortsätter väl med temat “ljus” här på bloggen, som jag är så beroende av denna årstid här inne, och jag vill tipsa er om en söt ljusslinga från Indiska för 59kr! Jag gillar ljusslingor som inte behöver eluttag. Synd bara att dem är så korta! =)

Niikes önskelista till sin 8års dag 2011 016

Niikes önskelista till sin 8års dag 2011 006Niikes önskelista till sin 8års dag 2011 009

Niikes önskelista till sin 8års dag 2011 015

Niikes önskelista till sin 8års dag 2011 019

 Kram Pirre

3 kommentarer:

 1. Grattis till söta Niike och hennes farfar idag!! Vilka läckra bilder nedan, den ljusstaken i tär bla och alla andra skåpbilder du har,man kikar länge o väl på allt vackert! Ja, lte vitt på backen till advent vore inte fel, ha en mysig adventstid bloggvän! Mari.( såg inte bilderna på hennes önskelista, mitt internet är segt idag el så är det blogspot... )

  SvaraRadera
 2. Grattis till födelsedagsbarnet! Vill också säga att det var en fin liten ljusslinga!

  SvaraRadera
 3. grattis till söta Niike! Ocg tack för tipset om ljusslingan, i ett gammalt hus finns knappt några eluttag alls, så adventsstjärnor vid alla fönster är bara att glömma...
  Eija

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails