17.11.11

Klämmlampan- en bra uppfinning!

Att en liten klämmlampa kan göra sån stor skillnad! Dom här små “klämmisarna” från Ikea är både snygga och praktiska, och nu har dom fått flytta runt här hemma.

ljusstake 005

Det här skåpet och dess innehåll behövde lyftas fram lite –nu när det är så mörkt ute hela tiden så ser man knappt fotona- och nu syns skåpet så bra så där i hörnet!

ljusstake 006

En ny, med en rolig form, till samlingen…

ljusstake 004

ljusstake 007

Måste erkänna att jag saknar snön! November och ingen snö ännu… Men jag får nöja mig med de frostiga träden på morgnarna =)

ljusstake 002

Den här veckan har flera av barnen varit sjuka, så nu när dem äntligen har piggnat till så ska vi iväg in till stan imorgon och handla. Sen är det fredagsmys och hålla sig pigg hela kvällen, för sonen ska ju hämtas sent från UH. Men så är det ju när man bosätter sig ute på landet. Hämtning och lämning, till och från stan =)

Önskar dig en härlig start på helgen. Kram Pirre

2 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut! Klämlampor, eller lampor överhuvudtaget är mysig nu när det börjar bli mörkt ute. En förutsättning är dock att man har kontakterna på bra ställen. Har jag märkt. När jag blir stor (...) och ska bygga mitt eget hus - DÅ ska jag sätta ALLA kontakterna på RÄTT ställe! :-)

  SvaraRadera
 2. Riktigt snygg lampa från ikea det där! har inte tänkt på hur de kan användas.
  Fint skåp oxå med alla foton!
  Här har vi oxå haft sjuka-veckan, den verkar fortsätta dessutom :(

  Ha en mysig helg.
  Kramar Johanna

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails