29.9.10

Född på 70talet...

Förkylningstider är här och jag är drabbad =) Nu har det onda nått örat så vi får se farbror doktor säger imorgon. Börjar få lappsjuka här hemma så jag hoppas att det inte är öroninflammation, så jag kan återgå till jobbet på fredag. Jag påbörjade ett litet syprojekt förra veckan, -som jag skrev om tidigare- men eftersom jag har huttrat och frysit dem senaste dagarna så har jag lite kvar att sy av pläden, men den ska nog bli klar snart. Den gamla mörkbruna skinnsoffan hamnade i verandan och här inne har nya kuddar fått ta plats. Gamla jeans, jeansskjorta och skinnbitar, har jag använt som material. Jag vill ju som vanligt ha lite annorlunda detaljer och hitta min egen "grej" när det kommer till inredning =)


Innerkudden tar man ut lätt genom att knäppa upp skjortan. Baksidan av kudden är sydd av skjortans baksida!


En ny kudde från Gruvgatan 13 som finns i Falun. "Grand Design" har finfina grejer.


Dem randiga kuddarna har jag sytt, och tyget kommer också från "Gruvgatan 13".


Solrosor finns det en hel del av i trädgården, men med tanke på hur kallt det är på nätterna så hinner dem nog inte att blomma fullt ut i år.


...men dem är fina innan dem har slagit ut också =). Asken, som ser ut som en gammal bok, har kommit fram igen. Den innehåller tändstickor...det går åt nu!




Skiljeväggen, den gamla dörren, har fått en dekoration i form av en gammal skridsko, som jag hittade uppe i uthuset när jag röjde och rensade.


Vad vore ett hem utan gamla nostalgiska ting? Mina gamla skor..född på 70talet så klart!



Fräscht med lite grönt och änderna har fått flytta in. Det är dem små annorlunda detaljerna som gör ett hem ;)



Lite annat som jag har sytt av bl.a gamla jeans hittar ni här.

Ha en härlig fortsättning på veckan. Kram Pirre

5 kommentarer:

  1. Alltid originellt hos dej, gillar återbruk och du har verkligen lyckats göra något vackert av dessa spillbitar och avlagda kläder...jag brukar också spara på varenda tygbit, men tyvärr var jag tvungen att kasta mitt spill vid flytten för två år sedan. Där skulle jag haft jeanstyg så det räckte och blev över!
    Ha en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  2. oj vad du är duktig!!

    SvaraRadera
  3. Jääädrans vilka snygga och läckra kuddar..:))..Ha en riktigt bra dag...Kram/Annelie

    SvaraRadera
  4. Hallå Pirre, men åh va fint, jag visste väl att Gruvgatans kuddar skulle passa dig, du har smak tjejen, får allt att bli så vackert! Och duktig på att sy är du med, tack för fin länkning till butiken! Och ditt rum är så läckert!! Mari.

    SvaraRadera
  5. Hej Pirre!

    Tusen tack för den sötaste kommentaren!! Jag kände mig deppig och nere efter en jobbig vecka på jobbet och hade precis betalat räkningarna (jag HATAR att betala räkningar men det måste ju göras...) och så fick jag läsa det FINA du skrivit och kände genast att jag fick lite av energin åter. Tusen tack - du värmde mitt hjärta.

    Största kramen Jenny

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails