15.9.10

Jag & barnen dag idag...

Hej, hur står det till? Jag mår oförskämt bra ;)

Ledig från jobbet brukar innebära städning, tvättning och nånting roligt som målning eller att sy!...Men någon egentid eller tråkig städning blir det inte så mycket av idag, för jag har planerat att umgås med barnen helt och hållet. Sonen skulle guida runt mig på den nya skolan, där jag aldrig har varit, och så ska jag sitta med under lektionerna som han har på em. Ska bli riktigt kul och få vara med under deras tekniklektion, som han tycker är så kul.Senare på eftermiddan när sonen och mannen ska på sonens crossträning, så ska jag och tjejerna iväg till badhuset och plaska. Yngsta tjejen, som är sex år, skulle minsann ta simborgarmärket sa hon bestämt! =) Hon kan inte simma så där jättebra, men jag gillar hennes envishet =)))Jag gillar dem här Jag-&-barnen dagarna! Inga måsten utan all tid lägger jag på dem. Och jag är så glad över att jag har såna dagar mitt i veckan, och inte bara under mina lediga helger.Vad härligt att det fortfarande blommar i trädgården. Ibland är det bra att man inte hinner så i tid, för då får man njuta av blommandet långt in i September.

Tack för berömmet om vardagsrummet =) Vi är nöjda över soffan!
Ha det gott. Kram Pirre

5 kommentarer:

 1. Vilken vacker bild, vilket vackert bord med svarta speglar, lampa och den overkligt fin kandelabern, läckert! Och jag såg den fina girafftavlan nedan, inte klokt va skicklig du är! Mari.

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig dag!
  Vet inte hur det är i Sverige, men åtminstone här i Finland har man idag en kampanj "Ge mig tid" som går ut på att man ska ge sina barn lite extra uppmärksamhet och tid just idag :)

  SvaraRadera
 3. Låter som en dag som man borde införa här i Sverige också! Får tänka på att ge barnen extra mycket uppmärksamhet idag efter jobb och skola...

  SvaraRadera
 4. hej
  det låter som en toppendag underbart att få umgås så med barnen..
  härligt fina bilder..
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 5. Så härligt att bara få vara en dag och umgås med barnen.

  Kram Åsa

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails