8.8.10

Små ändringar...

Hej på dig. Har du fortfarande semester?

Jag har en vecka kvar av min semester och det känns inte helt fel måste jag säga =)Mannens finger, som han gjorde illa och fick sys med sju stygn, har börjat att läka ordentligt nu, så nu ska vi försöka ta tag i dem små projekten vi hade kvar att göra. Skönt att dem är små och roliga projekt.



Sol, bad och vänner har stått på listan den senaste veckan. Idag är det regnigt och då står det Ikea på listan. Farmor ville ha tjejerna hos sig för hon skulle på bio med dem. Sexåringen ville gärna dit, men åttaåringen sa nåt helt annat. "Jag ska inte på bio, jag vill åka till Ikea!....Min framtida shoppingkompis ;)





Nya madrasser ska vi ha och en lite större säng. Nu har vi en 1,60 säng men mannen vill gärna ha dem extra centimetrarna som man kan få när man har en 1,80 säng..."Det är så tråååångt och vaaarmt när nån av tjejerna lägger sig emellan..."Jag kan hålla med att det är trångt men själv passar jag på att ha dem som värmekaminer, jag som fryser jämt. =)



Igår grejade jag lite i köket. Mina små korgar hängdes upp i en gammal gardinstång framför spisen. Den nya choklad skylten som jag köpte från "Himlen runt hörnet", Örnsköldsvik, och en liten söt mjölk kanna från Mio, hamnade på hyllan.  





Loppisfynd!


¤¤¤¤¤

Nu ska jag ta och göra i ordning en glutenfri frukost! Ska på undersökningar snart. Troligtvis så är det gluten jag ska undvika...men men, jag ska inte klaga, det finns dem som har det värre...

Kram till dig// Pirre

9 kommentarer:

  1. Pirre, du har det verkligen så himla fint hemma, och smakfullt! OCH personligt! Det märks att du är en kosntnärssjäl! Vilket kök och jag gillar alla läckra detaljet såsom tapeterna, de gamla glasen mm.

    Och tänk den som hade en sån spa-hörna en trappa ned, vilken lyx! Men jag har TVÅ egna 160 sängar själv, det är också lyx: ) : ) skulle inte palla sova ihop på den ytan som ni gör, men det är väl en vana, vi har jobbat båda sån extremskift att man inte kunnat ha samma rum, då hade man inte fått ngn sömn alls och livet skulle blivit såå tungt..dessutom har vi haft det så att min sambo ligger ofta borta minst 2 nätter i veckan på hotell och jag andra nätter i den veckan så man är singel nattetid helt enkelt, hi, hi..

    Men så gräsligt med din mans finger!!! Vilken chock!! Han får nog bättre respekt för gräsklippare i fortsättning och vilken tur han hade nu när det ser ut att ordna sig!!!

    Ett förträffligt barn som väljer Ikea före Bio: )

    Söndagshälsn fr Nordingården

    SvaraRadera
  2. WHat a beautifull kitchen,so nice all the little things,great!
    greeting Karin

    SvaraRadera
  3. Ditt kök är så fint! Mysigt med vedspisen! Skönt att fingret börjat läka, inte kul att vara skadad på semestern!!

    Hoppas att du har en bra dag på IKEA :)

    SvaraRadera
  4. Hej! hoppas du haft en fin sommar. Skönt att vara ledig lite till. Fina bilder du visar. Ser att ni varit i Lappland...därifrån kommer makens familj...bor där än. Vi brukar åka dit vid påsk.

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  5. Åh du har det så fint!!
    Jag är inte på semester, är arbetslös en månad men sen ska jag sitta i skolbänken ett år-spännande!!)
    Du visar så fina foton, jag älskar det jag ser av ditt hem!!

    Vad tråkigt om du har keliaki, men å andra sidan ska man se det goda i det att det är lättare nu, än vad det var för 10-20 år sedan. Nu finns det mer alternativ,och man vänjer sig nog.

    Ha det så gott tjejen- hyvää alkavaa viikkoa! :)

    SvaraRadera
  6. Skönt att ha en vecka kvar och att det har gått bra med makens fingrar. Själv börjar jag jobba på torsdag så det blir en mjukstart. Jättefint du har gjort det i köket. Det ser så trivsamt ut jämt på alla bilder från dig. Här är det 1,80 säng som gäller men hade gärna haft bredare när barnen var små. Nu tycker jag att det är lagom.
    Ha en bra vecka!
    kram Ullis

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Då var man hemma igen efter en trevlig dag med goda vänner.
    Några fynd gjorde vi inte på Tulavippan. Det var en ganska dyr loppis. Blir väl kanske det såhär i semestertider o så ligger den ju efter turistvägen upp till Siljanområdet...

    Jag är såååå nöjd med tavlan. Den är så snygg så det är inte klokt!
    Nu måste jag bara tänka ut en bra plats att placera den på, hmmm...

    Kul att träffa dig och få se ert vackra hem in real life!

    Kram, Cecilia

    SvaraRadera
  8. Superhärliga köksbilder,längtar efter en gammal vedspis jag med...

    SvaraRadera
  9. Hejsan!

    Hoppas att du har haft en skön sommar och njutit av sol och ledighet! :-) Jag njöt av dina vackra semsterbilder från Lappland och instämmer: Lappland är sagolikt vackert :-).

    Vad fint du har det överallt hos dig! Det är alltid lika härligt att få ta del av dina bilder :-).

    Hoppas det går bra med undersökningen! Jag gick själv omkring med magproblem i flera år och till sist visade det sig att jag är laktosintolerant och känslig för gluten, dock "tål" jag gluten men försöker undvika det.

    Många kramar
    Beatrice

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails