10.8.10

Goa och glada dagar...


...och människor gillar jag. Träffade en underbart glad och go tjej häromdagen, som kom förbi med sina söta vänner =) Klicka in här så får ni se.
Och så var vi iväg med båten idag för det blev en sån go och solig dag idag. Väl hemma igen så kom min goa granne förbi och vi bladdrade om saker och ting. Bl.a så togs facebook upp....Har alla av er facebook? Här har ni en som inte har facebook =) nej vet ni, jag hinner inte...tänker jag...fast å andra sidan, jag behöver ju inte uppdatera den hela tiden heller, eller hur?...hmmm, jag ska tänka på saken =)Sitter här och funderar om jag ska ut och fortsätta målandet av sängen eller om jag ska sätta mig framför tv:n och titta på Scoobidoooooo med tjejerna....Vi som har semester fortfarande har ju inte vänt tillbaka dygnet än. Ska börja med det en annan dag tänkte jag. Och så har vi en soft start på skolveckan så vi hinner, inget att stressa över....
Lite bilder från vardagsrummet.... Nya turkosa kuddar och korgar från my-favorite-store Indiska. Tog bort dem gröna färgerna härifrån och så fick det turkosa ta över mera. Målade den gamla trädgårdstolen vit, men sandpapprade ordentligt sen så den gröna färgen lyser igenom. Nu när det börjar bli lite mörkare på kvällarna så är det mysigt med tända ljus igen. Och som ni ser så kommer "bohem Pirre" fram i det här rummet. Nytt -bl.a Ikea, gamla -vissa fula- möbler blandat med fått och ihop plockat från när och fjärran =)En salig blandning av allt möjligt...


gula, orangea, gröna och turkosa detaljer hittar man här...
...jag ska glo på tv nu har jag bestämt...att bara vara skrev jag ju =)...

Kram Pirre

7 kommentarer:

 1. Norrfrids Eija10/8/10

  Det är just blandningen av olika stilar och möbler som är charmen tycker jag. Härligt med färger hos dej, som jag har längtat efter färg!
  Själv skaffade vi plommonfärgade soffor och sålde våra vita...

  Det turkosa soffbordet är bara så ursnyggt!

  Facebook? Nej, när det finns inspirerande bloggar att läsa....

  SvaraRadera
 2. Läckert vardagsrum!

  FB... det kan man ha många åsikter om! Jag var länge motsträvig mot det, men gick med ändå för ett par månader sen. I bloggvärlden får man vänner som man egentligen inte känner, kanske aldrig träffar, men ändå har så mycket gemensamt med. Men på FB håller jag kontakt med mina "irl" vänner, barnens föräldrar, släktingar, egna barndomsvänner osv. Mycket bra tycker jag! Det betyder ju inte att man måste uppdatera femtiosju gånger om dagen eller så... Jag spelar aldrig spel där, skickar grejer hit och dit eller annat tjafs. Lägger ej heller till personer som min vän om jag inte annars har kontakt med personen heller.
  Mmmm... nåt att fundera på för dig :) Men jag gillar det nu trots att jag som sagt var motsträvig länge.

  kramkram!
  Ann-Christine

  SvaraRadera
 3. ... Oj! Barnens KOMPISARS föräldrar, skulle det ju vara, hehe!

  SvaraRadera
 4. Hej där.... vad härligt med färg.... snyggt... o du FB gled jag in på ett bananskal i våras... nu har jag en lite skara vänner som jagkänner..:) kompisar från förra jobbet o skolan som jag snackar lite med ibland.. är ingen inbiten FBare utan skriver nåt när jag känner för det.... Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Vackert med färger, känns att jag också längtar efter mer färg nu när hösten närmar sig.

  Facebook... jag var rysligt motsträvig, verkligen anti-facebook tills jag hade tråkigt under vårens långa sjukskrivningar. jag säger sm Strandviksvillan, det är ett olikt forum i alla fall, helt andra människor man håller kontakt med. Jag ångrar inte.

  SvaraRadera
 6. Ann-Sofie15/8/10

  Hej
  Vilket härligt vardagsrum, skön blandning på gamalt och nytt. Köpt och fått.
  Har själv skinnsoffor som nu skulle behövas bytas ut. Dina var precis såna som jag skulle vilja ha. Vet du om de finns att köpa fortfarande och var.
  Kram på dej och tack för en mycket trevlig och lättsam blogg.
  Tacksam för svar./Ann-Sofie

  SvaraRadera
 7. Hej Ann-sofie. Tack för på hälsningen och berömmet =)

  Soffan köptes för många år sedan. Syrran köpte den men den var alldeles för stor så då köpte vi den av henne, och därför kommer jag inte ihåg vartifrån den är...ska fråga henne!

  Mio brukar väl ha ganska snarlika har jag för mig. Den är väldigt hög och djup och har en fin mörkbrun färg, och den slits så fint nu när den börjar bli lite "gammal" =)

  Det är säkert 6-7 år sedan den köptes så om den finns kvar, nej det tror jag inte. men snarlika finns det nog....

  ha det gott. Kram Pirre

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails