16.8.10

En stolt mamma =)

Hej på er kära läsare. Hur står det till?

Idag är det början på en ny arbetsperiod efter en helt fantastisk semester. Alla våra semestrar har varit riktigt bra, men den här sommaren slår alla rekord. Vi har rest mycket och haft det riktigt roligt hela familjen. Tiden tillsammans med sina barn och sin man är det värdefullaste som finns och jag kan inte säga att det blir tråkigt att börja jobba igen, för jag saknar mina jobbarkompisar, men jag kommer att sakna den lediga tiden jag har haft med mina nära och kära.
Jag ser också fram emot hösten, lika mycket som mannen faktiskt, som jublade över att hösten är på G eftersom bockjakten börjar idag. Jag har inte det intresset utan jag ser fram emot den friska luften, dem gula löven och dem stickade tröjorna =)
¤¤¤¤¤

Eric, tonåringen, har i många år väntat på att få en egen liten båt att åka runt med när vi är ute med båten. Vi har väntat eftersom jag är så hönsig av mig. Men i år tyckte vi att det var dags eftersom han är väldigt "duktig" och vi känner att vi kan lita på att han han är rädd om sig och har "vett".

En stolt mamma med sin son =)


Först letade vi efter en båt som var lagomt till han och som vi också kan använda till att dra varandra när vi ska åka wakeboard. Sen fixade mannen och han i ordning den, bra med små renoveringsobjekt så dem lär sig...Jag gillar skarpt originalratten som tur nog fanns kvar. Här putsar Eric rutan innan vi ger oss av mot helgens båtripp.

Sen har han fått plugga båt och sjövett...Vi får väl hoppas att han är lika entusiastisk när han börjar sjuan nu och ser alla läxorna framför sig =) Alla tre barnen är väldigt duktiga när det kommer till sjö & båt vett eftersom vi har haft båt länge nu, men extra träning är alltid bra! och när jag sen förhörde han så satt det som berget...


Lite extra körning med den stora båten så man får in känslan....


Här sitter alla tre och lär sig mer om tampar och knopar. Lite svårt är det ibland, för man ska ju inte göra en knyt utan det ska ju vara en knop.


Träning inne i viken...


Sen ska man lägga till själv =)


 Första båtturen alldeles allena..jag hade hjärtklappning =)


huh..det gick riktigt bra det där.


Jag följde med Eric på mörkerkörning så han fick kolla alla lanternor och känna hur det var att köra och titta när sikten inte var den bästa.
Första vändan utanför viken fick han åka bakom oss...En glad unge såg vi igår kväll, när han fick åka själv =) Vi håller tummarna nu så det blir många soliga helger nu i slutet av augusti och september, så han kan åka och träna mera på det här.


Härligt att vara mamma och se sina barn växa upp och bli så där stora och duktiga.

Ha det gott alla. Kram Pirre


8 kommentarer:

 1. Gigantiskt stolt blir man över sina stora, hela tiden t o m!!! :)

  Men du - vilken sjukt snygg båt!

  SvaraRadera
 2. Åhh, vad lycklig han ska vara!

  Jag håller också tummarna för att ni får många fina dagar till på sjön.

  Kram, Cecilia

  SvaraRadera
 3. Helt underbart ! VA GLAD HAN MÅSTE VA NU, KRAMA HONOM FRÅN OSS.... Love you...

  SvaraRadera
 4. Snygg son, snygg mor och snygg båt!!!!! Mari.

  SvaraRadera
 5. Hej.

  Vad skönt att läsa om föräldrar som bryr sig om sina barns säkerhet och inte bara köper dem en båt & sen släpper ut dem på sjön.

  Tänk om alla var som ni med era barn, vad många onödiga olyckor vi kunde ha vart utan!

  Hoppas på sol åt grabben nu...

  Kram Emma

  SvaraRadera
 6. Kul för sonen med egen båt. Kan tänka mig att han är riktigt stolt nu. Visst blir de stora när de börjar sjuan. Här är det ju den yngsta som ska till högstadiet. Känns väldigt konstigt. Gustaf är också inne på att ha en massa skyltar på sina väggar. Var köper du skyltar ifrån till Eric nu? Bra med tips för jag tycker att de är så dyra på tradera. Har en del från loppisar som han ska ha men det är mest reg. skyltar. Skönt med en mjukstart på jobbet.
  kram Ullis

  SvaraRadera
 7. Lyckliga kille! och lyckliga mamma som har en så fin son! och vilken båt han har- hur cool som helst!!!

  det strålar om er alla. vilken familj!

  SvaraRadera
 8. Håller till fulle med Emma! Bra gjort Pirre! Att lära barnen vett på sjön innan ni släpper iväg honom!!

  Blir så frustrerad när jag ser dessa moppedister...HELT utan något trafik vett alls......

  Hälsa sonen grattis till sin lilla bår :)

  Kramar Erika

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails