18.1.09

Gömma sånt som är fint?...eller inte...

Ja, jag har funderat, men kom fram till att jag ska gömma böckerna...Älskar böcker, nya och gamla, men det blev plottrigt i hyllorna, så jag gömde dem genom att sy skynken för...Mycket bättre!

Undra om knopparna går o byta?...jag vill ha silvrigt...

Mannen tyckte att det var dags att han också får en bra arbetshörna... =) Eftersom jag nu inte längre använder den här datorn så fick det bli "mannens hörna"... jag tog in det svarta skrivbordet från verandan, för han ville ha lådor o ha alla papper i...Den passar väldigt bra här inne också....ska bara få ihop sladdarna ordentligt...

När jag ändå hade lust o fortsätta att sy, så sydde jag en kudde till mannen....ja, han fick en alldeles egen kudde...ha ha... Med ett monogram... "A"...svart linne och beige linne på baksidan. Blev så fin på hans stol...vet ni vad karlfan säger när jag visar honom kudden..."Vad ska jag med den till?"....

Ja, tänk att man ändå tycker om dem...men jag får ha förståelse...hade det varit en ny jaktbössa, ja då hade man minsann varit världens goaste...

¤¤¤¤¤

Den här tavlan köpte jag för länge sen från en antikaffär. Fast då var jag ute efter den maffiga ramen...Nu när jag hittade den från mina gömmor, så såg jag på den med helt nya ögon....den är ju så fin...kolla in dem mysiga färgerna. Och här hos oss passar den ju alldeles utmärkt, vi som bor på landet....få se vart den hamnar...Den är daterad 1935 och är målad i olja.

¤¤¤¤¤

Jag skulle vilja presentera en ny bloggare för er. Erika heter hon. En trebarnsmamma som har många järn i elden, och som är en av dem gladaste och spralligaste tjejer jag nånsin har mött. Alltid med ett leeeeeende på läpparna. Välkomna till bloggvärlden Erika.

¤¤¤¤¤

Har fått två utmärkelser. En av Malmkakan och en av Ullis. Otroligt vilken lyckokänsla det är o bli uppmärksammad på detta vis. Tusen åter tusen tack till er tjejer.

Den här mammautmärkelsen ger jag till alla er mammor där ute som bloggar och är sååå suveräna. Tusen tack för all inspiration och för att ni orkar...Love you!

Den här ger till er alla som kanske inte hunnit bli mammor eller velat bli mammor, men som bloggar som aldrig förr, och ger mig så otroligt många glädjestunder dagligen...Love you!

¤¤¤¤¤

Nu ska jag gå och knapra alvedon igen, effekten börjar släppa....Håll tummarna, och tårna också för den delen, så att jag inte får mer feber...please...

Kram till er/ Pirre

18 kommentarer:

  1. det blev hur fint som helst med tyget i bokskåpen. fundera att gör så med gubbens och mina gaderober. Nu har jag ju sett hos dig så fint det blev:)

    Hahahaha, så typiskt karlar. Där lägger man ner arbete på en så fin kudde, och vad är tacken:D

    Jag tror nog du hade vunnit disskution om jakt hund eller ej:) Du verkar så säker på din sak. Men håller med, hellre en familjehund än en jakthund:)

    Kram på dig, Emma

    SvaraRadera
  2. Det blev hur snyggt som helst med tyget i bokskåpet! Jag håller med dig om att det lätt kan se plottrigt ut med böcker, jag har just det problemet här hemma... :-).

    Jag blev så full i skratt när jag läste vad din man sagt när han fick kudden. Det är nåt som min H troligtvis skulle ha sagt också... :-).

    Förresten... hoppas du piggar på dig snart!

    Kram
    Beatrice

    SvaraRadera
  3. Men älskade vän! Sitter med tårar i ögonen ju.Det var fint gjort, och skrivet av dig!!
    Uppskattas verkligen!!!!
    Och det där med mannen känner man igen *skrattar*......
    Bra val med draperiet.
    Sov gott så kanske vi ses i morgon.
    Kramen

    SvaraRadera
  4. Ciao Pirre! Lovely corners of your home! I like the monogram pillow...and the painting...very nice!
    Congratulations on your awards!!!
    Have a nice week!
    Baci e abbracci!
    Vale

    SvaraRadera
  5. Tycker också böcker är väldigt vackra, men jag kan hålla med dej om att det blev mycket lugnare med tyget för. Snyggt! Märkligt att en karl inte kan uppskatta en alldeles egen kudde med sitt monogram på...;O)
    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. gratulerer med velfortjente utmerkelser:)
    du får en av meg også...fordi bloggen din er så god...og fordi den siste kommentaren din varmet mitt mammahjerte:)))
    mange klemmer fra tara...

    SvaraRadera
  7. Vad fint det blev i skåpet.... o kudden sen... kan riktigt höra kommentaren...:) har ju själv flera av det könet här hemma så det kommenteras en hel del..:) Krya på dig...Kram Annika

    SvaraRadera
  8. Mm, jag lovar att hålla tummar för hälsan!

    Vilken fin kudde du sytt, har du en symaskin som broderar eller är du så händig på egen hand?

    Tyg framför böckerna i hyllan tycker jag är supersnyggt, gärna lite så att det lyser igenom, toppen!

    Ha det bäst! / Kerstin

    SvaraRadera
  9. Japp, tycker du gjorde rätt! ...Ser likadant ut i min bokhylla... :-)

    SvaraRadera
  10. Vilken karl, visst blir man tokig!! =)
    Jag tyckte i alla fall att kudden var jättefin... och du.. vilken bra idé med skynke för böckerna!

    Grattis till dina awarder! Kram Evelina

    SvaraRadera
  11. Jättefin kudde!!! och jag tycker att det är behagligt för ögat med skynket även om böcker är vackra.
    Ha det gott!
    Maria

    SvaraRadera
  12. Sketasnyggt med det sirliga tyget framför böckerna!
    Duuuu, ge A en knäpp på näsan ifrån mig och tala om för honom att det är med kärlek du sytt kudden åt honom...eller du, skicka honom till mig på en kurs om hur man är tacksam mot sin fru, hahahaah.

    Den var sååå fin, hela hörnan med för den delen.
    Grattis till dina fina awarder Pirre.

    Krya på dig eller håll dig frisk :-).
    Kraaam
    melinda

    SvaraRadera
  13. Dit skåp blev ju jättefint. Klar att du kan byta knoppar. Tänk så otacksamma karlar kan vara ibland, när du gör en sådan fin kudde. Hoppas verkligen att du kryar på dig sanrt. Känner att orken börjar tryta så det blir sängen här också nu. Vill inte bli sjuk!

    Ha en bra vecka!
    Kram Ullis

    SvaraRadera
  14. Koselig blogg du har,-her må jeg lese litt!

    Ha en fin uke:-)

    SvaraRadera
  15. Åhhh... så fin,sådär vill jag göra i mina billyskåp. Men jag undrar hur fäste du tyget? Träde i ramen är sååå hårt. Vilken fin kudde raringen fick. kram sari PS hoppas feberna har gått ner nu.

    SvaraRadera
  16. Jooo... jag pratar finska flytande men värre är det med skivandet för det blir mycket tokigheter.

    Håller nog med om att mässan inte bjuder på sååå mycket nytt men hittade lite nya leverantörer så det var lite nytt för mig iallafall.

    Får be maken borra till mig. Ståltråd var ett smart tips för det ger lite stagda också.

    Kram sari

    SvaraRadera
  17. FIIIINt som alltid ! Kram

    SvaraRadera
  18. Hei vennen! Tenk vi viser samme skap i våre innlegg i dag. Jo, jeg skal bytte knotter, men har ikke bestemt hvilken jeg skal ha. Nå får jeg roe meg til håndverkeren har vært her og gjort seg ferdig.
    Ha en fin kveld.
    Klem

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails