12.1.09

Blått o vitt...o så lite rensning...

Hej. Allt väl?
Har ni samma problem som jag när det gäller o få fingrarna ur och göra nånting som ni går o funderar på ganska mycket?
Jag har alla barngrejerna kvar efter mina tre....Japp, lillstugan är ett förråd till barnvagnar o dyl...Jag vet inte hur länge jag har tänkt att nä nu är det dags att ta kort o ut på blocket med grejerna, men nej...det blir inte av!
Vi får väl se, jag menar, det finns ju en hel del pengar i grejerna...hur dum är man. Och ju längre man väntar desto mindre blir dem värda. Då vet ni vad jag har o göra här framöver =)
¤¤¤¤¤
Rensa ja, nu har jag rensat en hel del här hemma....Blått o vitt -i alla olika nyanser- vill jag ha just nu i verandan...jag har rensat bort lite grejer överallt här hemma. Det blir nog o ställa ut en skylt till sommaren..."Jag har rensat, du är välkommen att köpa det jag längre inte vill ha"...
¤¤¤¤¤

Det blommar här hemma...

Gamla korgar är lika charmiga som gamla speglar...nötta kanter och sliten yta...

Här blåser det som aldrig förr...och isgator överallt...Kör försiktigt. Kram till dig från mig / Pirre.

9 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad vårfräscht!
  Det blommar ju alldeles ljuvligt.

  Hmm...det där med att rensa och röja är lite jobbigt...
  Jag brukar lämna in kläder till second hand butik, men annars säljer jag inget på Blocket och så som så många gör. Har aldrig provat.
  Men det är en skön känsla att få sålt "lite gammalt".

  Ha en skön dag och akta dig för isiga gator!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så effektiv og flink du er=)

  Nydleige bilder , så vårlig og fint. her har det regnet og blåst masse i hele helgen=)

  klemmer Kerstin

  SvaraRadera
 3. Vad hääärligt med blommor, jag längtar till våren, solen och sommar klänningen... eller klänningarna, haha. Ja rensa ja, har förrådet där uppe som jag nästan skulle få ihop till en utlandsresa om jag orkade ta allt till loppis men det får bli sen en annan gång... som alltid, ta det lugnt på vägarna så hörs vi, kram.

  SvaraRadera
 4. Jo här borde det rensas ur alla förråd, mas spara på sig allt för mycket saker. Speciellt alla saker efter barnen som man bra kund få lite pengar ur :) Fina bilder du visar! God fortsättning på den nya veckan.

  SvaraRadera
 5. Det är ju så skönt att rensa. Rensat ut en hel del för några år sedan, men det fylls ju på hela tiden med nya saker. har inte så mycket stora saker just nu som jag vill bli av med, men ska däremot försöka komma igång och sälja lite på tradera igen. Tänk vilket omslag på vädret det blev. Går ju knappt att ta sig fram nu.

  Ha det bra!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 6. Så himla fräscht med blått och vitt och alla söta blommor. Ja, nu vill man se lite piggare färger!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 7. Anonym12/1/09

  Vilken bra ide, det med skylten, fungerar tyvärr inte lika bra hos mig då jag bara har en granne och dom har dessutom inga barn..., så det smög sig.
  Vilka undebara färger du har i hemmet nu, känns vårigt och fräscht, vad mycket det ger med lite snittblommor här och där.
  Din vackra korg är jag avis på, hade en själv en gång i tiden men jag var så sablans klok och fyllde den med en massa tidningar, skulle flytta på den en halv meter och knarr, knarr och botten gick av, så nu ligger den begravd i botten på en container eller så är den bara aska efter att ha blivit upp eldad..., snyft.
  Ha en underbar vecka och ta det lugnt på vägarna...
  Marianne

  SvaraRadera
 8. Härliga vackra färger ho dig idag Pirre, din blåa tyg så läckert mot tulpanera, vi har flyttat två gånger på 10 år och visst är det jobbigt att flytta men samtidigt har man fått mkt slängt eller sålt gm lokaltidningen, ha en bra vecka och här stormar det för fullt, kramar

  SvaraRadera
 9. Hej Pirre!

  Ojojoj vad mycket fint!
  Underbart frächa bilder, som hämtade ur en inredningstidning!

  Kram
  Mia

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails