16.10.08

....fortsättning vardagsrummet...

Hej allihopa. Allt väl?
En hel radda med bilder från vardagsrummet bjuder jag på idag. Ljusa väggar blandat med mörka möbler och färg =) Så vill jag ha det i vardagsrummet....Det här är min läshörna. Köpte två gamla duxfotöljer för några år sedan som jag bara har klätt om, men inte målat än =) Ibland dröjer det innan man får ändan ur..... Inte är dem vackra...men så himla skön o sitta i....så dem hänger med ett tag till.
Det nya fönstret...För många år sedan fanns det ett gammalt fönster här. Den ville inte det gamla gårdsfolket ha kvar...men det ville vi, så vi satte dit ett nytt! Mycket ljusare ;) Vi hade tygsoffor förut, men dammallergiker som jag är, så funkar det inte....för helst vill jag ju ha tygsoffor. Men den här mörkbruna skinnsoffan blir bara snyggare ju mer sliten den är, så hoppa bäst ni vill barn =)

Tidningshyllan har farsan min gjort. Han är sååå duktig. Han har även gjort en mindre bokhylla till mig som ni får se en annan gång. Elefanter o elefanter....jag älskar elefanter. Stora som små, synd att man inte kan ha dem som husdjur... ;) Den här som står på golvet fick jag i present av mannen för många år sedan.

Ramen är ett minne från Danmark, vi var dit förra sommaren, och krukorna kommer från Miljögården. Lyktor kan man väl inte ha för många av? Dem här färggranna kommer från Indiska.

Blåsfisk i trä, en som troget hänger med....Och så den här kitschiga lampan från Indiska. Jag har bytt ut skärmarna på den för att "tona ner" den lite. ( Full med byggdamm fortfarande är den också....dags o ta fram trasan!)

En turkisk tebricka, och så har ni vyn från verandan in till vardagsrummet.

Ja, här inne kommer nog saker o ting få byta plats tills alla ting har hittat hem.....Känns inte riktigt färdigt än....men jag har inte bråttom.... =) Nya inlägg kommer efter helgen. Jobbar på Fredag o Lördag, och sen på Söndag är det bloggträff. 41 tjejer som åker runt Siljan och umgås och fikar och äter och shoppar. Kan ni tänka er vad kul.....Ha det såååå bra allihopa. Stor kram från mig till dig.

10 kommentarer:

  1. Avundsjuk 1
    Vilken underbar bloggträff!!! 41 stycken å så Siljan..kan det bli bättre??!

    Avundsjuk 2
    Vill också ha en läshörna! gud så mysigt

    Ha det så bra - kram!

    SvaraRadera
  2. Kan det måntro vara billy skåp i läshörnan? *ler* har likadana som jag älskar.

    Vad kul med bloggträff, vad många ni kommer att bli. Kul kul..

    Kram sari

    SvaraRadera
  3. Hej vännen vilken underbar läshörna du fixat,älskar rött så den föll mig i smaken direkt.Du har verkligen lykats med helheten i vardagsrummet.En guld stjärna till dig.Hoppas det är bra med dig och att du får en mysig helg.
    Kramis Tess

    SvaraRadera
  4. Ja du vilket mysigt vardagsrum. Så härlig läshörna. Tycker duxfåtöljerna är hur chamiga som helst. Letar efter en som min syrra ska klä om till svart:)
    Kram Emma

    SvaraRadera
  5. Mysigt och rustikt i vardagsrummet!!

    Vi kommer och hämtar upp dig hemma ca 08.50 på söndag, är det ok?
    Och du...nu är vi 42 :-).
    Fattar inte hur alla ska få plats inne hos Eva och fika??!!
    Finns det hjärterum så finns det stjärterum heter det ju :-).
    Sköt om dig så syns vi på söndag.

    Kraam
    Melinda

    SvaraRadera
  6. VIket fint rum, härliga färger! Vilken blogträff, ja ni är ju många däromkring som bloggar har jag märkt, ha det så trevligt och hälsa till alla från VIOLAN

    SvaraRadera
  7. Hej, och så hemtrevligt ni ser ut att ha det!
    Läshörnan ser sååå inbjudande ut. Tror jag kommer över en sväng...har en bra bok som väntar på att bli läst:)

    Ha en skön helg/Viveka

    SvaraRadera
  8. Ser veldig, veldig koselig ut hos deg! Jammen så er det, man flytter rundt og rundt på saker til man er fornøyd..og så får man noe nytt og da er det på med rundturen igjen hihi.
    Kos deg så masse på bloggetreff!
    Klem,

    SvaraRadera
  9. Ååååååh så fint ni har det! Det vart ju hur bra som helst! Can't wait to see! Saknar er, puss å kram<3 / lillsyrran

    SvaraRadera
  10. Så fint du har gjort hemma. Måste få till mertid så jg kan ändra och fixa lite här hemma också. Klart jag ska med på söndag. Bor ju i Leksand så det är ju självklart. Ska bli jättekul att ses.

    Ha en bra helg!
    Kram Ullis

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails