30.10.08

Det gamla bakbordet...

Hej allihopa. Hoppas allt är väl med er.
Jag mår bara bra, saknar dock mina två yngsta väldans...Mormor och morfar ville ha dem lite under höstlovet, så dem har varit där sen i måndags...Dem har haft det "såååå kuuuuul", och ville absolut inte komma hem förräns på lördag. Dem har varit till Mariehamn med dem, på dagskryssning, och sen har dem gjort en massa annat roligt så inte vill dem komma hem nu inte.
Jag har världens bästa föräldrar som alltid har ställt upp för alla sina barn och barnbarn, puss på er, och jag är så tacksam över att dem vill ha barnbarnen hos sig, men jag funkar inte riktigt utan mina barn....Är ni lika hönsiga som jag?
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Men mycket tid för mig själv har jag fått....
Jag har grejat och fixat och donat =)
Jag tog in ett gammalt bakbord, (sent 1800 tal) som jag la på ett mindre bord i köket. Här har jag suttit och pysslat idag....resultatet får ni se en annan gång...är inte riktigt klar än. Och mitt i alltihop kom jag på vad jag skulle göra med det stoooora gamla bakbordet....och det får ni också se en annan gång =)

Ikväll damp det ner lite snö här i Dalarna...Det var så fiiiint med lite vitt, som tyvärr försvann lika fort...

Ha en härlig fredag.... =)

Kram Pirre

5 kommentarer:

  1. Så härliga bilder. Man kan ju undra vad du har pysslat med. Skulle sakna barnen jätte mycket om de var borta så där många dagar. Här har vi fortfarande inte fått någon snö.

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  2. Hei Pirre=)

    wow så fint gammelt bakebord du er så heldig å eie=)
    Så heldige barna er som får være sammen med besteforeldrene sine=)

    Nydelige bilder. Minner meg om at jeg skal tørke appelsinskiver=)

    God natt Klem Kerstin

    SvaraRadera
  3. Så vackra bilder, jag diggar bakbordet riktigt mycket.
    Kram Zinkbaljan

    SvaraRadera
  4. Ser jättemysigt ut! Skall bli spännande att få se vad du pysslat ihop. Vi är sällan utan barnen några längre stunder, både mormor och farmor bor på nära håll, men jag kan tänka mej att man inte funkar som vanligt utan dem. Allt för tyst i huset...:O)

    SvaraRadera
  5. Vilken underbar idé att använda en bakskiva så! Måste nog försöka få tag på en :). Din tapet är så vacker. Finns den att få tag på?
    //Madeleine

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails