9.10.12

Nya hallen!

Nu är det färdigtapetserat i hallen, trapphuset och hallen uppe! Väggarna och trappan ner till groventrén är kvar men nu går det bara av farten det sista ;)

Vi är väldigt nöjda och så bestämde vi att vi ska använda groventrén till vardags för att slippa få in allt smuts i hallen! Att vi inte har tänkt på det tidigare???... Kanske för att det är ganska trångt där nere vid groventrén men allting går bara man planerar lite!


Så här ser det ut nu med det nya golvet och tapeten när man står i vardagsrummet! Vilken skillnad!!!


...och här står jag i köket och fotar! Dörren närmast hit är in till gästtoaletten och dörren bredvid är ner till källarplan.



Tapeten skiftar ganska så mycket i färg beroende om det är ljust ute eller inte. Det vita är silvrigt men solen lyser upp den på bild och det som ser ut att vara ljusgrått är vitt!!!


 Skåpet i hallen är ett gammalt klädskåp från en skola. Den roströda färgen kan jag inte inreda vårt hem utan och är originalfärgen, men det vita är nymålat och även det svarta! Tog ännu en gång griffeltavelfärg så att vi kan skriva ner små meddelanden till varandra eller andra viktiga kom-ihåg-saker.


Jag ska hänga upp gamla speglar här sen men först måste det stora gamla elementet lagas för den läcker vatten.


¤¤¤¤¤

Måste bara visa er hur det såg ut en morgon när jag vaknade och tittade ut! Vilka fantastisk fina mornar vi har haft på sistone =)



Det blir inte så tätt mellan inläggen men om du vill se fler bilder på våra projekt och annat som hör till livet på landet med fyra barn och fyra hundar, så kan du hitta mig på Instagram. 
pirittasalmela heter jag =)


Ha det gott. Kram Pirre

4 kommentarer:

  1. Meeen så fint det blev! Förstår att ni är nöjda. Gillar resväskorna på skåpet och gamla speglar och allting ;)

    kram Caroline

    SvaraRadera
  2. Hej! Har just lagt till dig på Instagram (jounden). Vill se mer :)
    Så snygg hall, du har ju så bra smak ;)

    Kram Johanna (fd färjtorp)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heeej. har letat efter din blogg. Vart har du tagit vägen? =) Kram.

      Radera
  3. Hey Binance users! Do you face issue while reviewing transaction status on Binance? Since due to less information people get confused in such situations so it would be better if you get directly in touch with the professionals who are available over dialing Binance support phone number 【(877)-209-3306】 . They are active every minute of an hour each day throughout the year to assist the users and fix Binance Support Number their existing issues. They will offer pertinent remedy related to transaction error.

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails