25.9.12

Bara för att!

Satt precis och funderade hur blogspot fungerar egentligen nuförtiden, men jag lyckades fixa det så nu kan jag kanske ta tag i det här med bloggandet ordentligt!!
Både datorn och min smartphone kraschade nästan samtidigt så ni kan tänka er abstinensen ;) 

Telefonen gick inte att göra nånting åt, så en ny är på väg till mig och igår köpte jag en ny dator. Måste bara uppdatera min blogg med nya fräscha bilder och göra den lite mera intressant. Är ju knappt ute längre och hälsar på men det ska det bli ändring på nu!


Fotat har jag iaf och jag förde över en massa foton igår från kameran som jag har samlat på mig under tiden jag har varit utan egen dator. En massa bloggbilder och bilder från sommarens härliga äventyr med barnen.  

Grönt är inte en färg som återkommer här hemma så ofta men ibland så blir jag sugen på att använda den färgen! Öppnade skåpet i verandan och när jag såg de gamla, gröna glasen och kannan som jag ärvt av mamma så blev jag sugen på att fixa en inspirationsdukning i grönt bara för att =) 





Som alltid så gillar jag att blanda gammalt med nytt. Kvistar från Krikonträd är sååå fina! Iittalaglasen och kannan är nostalgi för mig. Dom har alltid stått i mina föräldrars vitrinskåp i vardagsrummet och nu har jag fått dom. Lycka! Soppterrinen loppisfynd och de höga vinglasen är en present av tvillingsyrran.

Skedar efter gamla gårdsfolket och sopptallrikar från Dollarstore.


 En dukning utan duk denna gång. Gillar det rustika!


Igår var det soligt och fint ute och än kan man plocka lite blommor och dekorera, så jag passar på! Det här är utanför det gamla hönshuset som numera heter 



... på återseende. Kram Pirre

3 kommentarer:

  1. Underbara Bilder du bjuder på, det är inte roligt när allt går sönder samtidigt. Här har datorn kraschat totalt och jag har så länge velat ha en mac så fick det bli, tyvärr mycket att lära för en helt okunnig data tjej det ska bara funka för mig.
    Ha en fin dag kram Theres

    SvaraRadera
  2. It’s hard to handle the situation when your Coinbase exchange account gets hacked. Has your Coinbase account ever got hacked? Well, quality is the main priority, therefore, you can directly reach Coinbase support team and avail the best solutions in no time under the assistance of the professionals Coinbase Support NUmber who are active all day and night. To fix the hacking situation, you can always call on Coinbase support phone number which is active every time and you can approach them as per your need. The team of advisors is always there for assistance.

    SvaraRadera
  3. One gets irritated when they face unexpected issues while bitcoin transaction in Binance. Such unexpected issues are unable to resolve and also put stop Binance Support Number at the user’s works. In order to fix such issues, you can dial Binance support number which is functional throughout the 365 days in a year. If this issue is bothering you much, call directly on our helpline number and get quality assistance from the professionals in no time.

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails