7.3.12

Symarathon!

Under några veckors tid har verandan varit ett hobbyrum och jag har haft inspiration till tusen!

nya pläden 012

Jag har sytt kuddar -ggr fem- och ett lapptäcke. Jag har några projekt kvar men vi får se om jag tar det på en gång, eller väntar… Skulle vara skönt och få det lite städat och undanplockat här inne!

Ett tjockt lapptäcke med hela tre lager med material blev det. Det röda jeanstyget tog jag reda på efter att jag klätt om dotterns fåtölj (klicka) Det mörkgrå tyget är en gammal gardinkappa och det tjocka, benvita bomullstyget är samma som jag klädde om den ovannämnda fåtöljen med. Det här täcket kostade mig en meter mörk jeanstyg, all annan material hade jag hemma!

nya pläden 010nya pläden 011 

Vänder man på täcket så är den mörkbrun-randig! Och emellan tyglagren finns det även en tunn fleecepläd… Den är riktigt varm och go =)

nya pläden 014nya pläden 018

Den superfina blå skålen finns på Indiska. Hela den kollektionen med porslin och textilier är helt fantastiskt fin!

Bordet har farsan min gjort och här inne i det gamla hönshuset “Galleri Hönshuset” (klicka)finns det gamla trasmattor i olika blå nyanser, som jag täcker golvet med när vi använder hönshuset som uthus/ lekstuga/ extrarum vid regniga dagar under sommaren, och inte har konstutställning.

nya pläden 015nya pläden 017

nya pläden 024

Vid matbordet står det fyra gamla stolar som användes av det gamla gårdsfolket i deras “sommarkök”(numera våran tvättstuga!) Spetsduken i plast från Indiska. Jag köpte den förra sommaren men kan tänka mig att den finns där även i år…

nya pläden 034

Det här är ett av mina säkra vårtecken! Att öppna dörren in till hönshuset och göra i ordning där inne. Idag är det dock kallt igen och det ska tydligen snöa imorgon -bläää- men fr.o.m lördag och framåt så ska det bli varmt och skönt igen. Gissa om jag längtar!

På återseende. Kram Pirre

2 kommentarer:

  1. Vad fint det blir! Våren är nyckig i vädret, bara att stå ut... kallt har vi också haft nu! Brr

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder. Man får vårkänslor när man ser dem. Men har vi tur så kanske våren är på gång lite i alla fall.
    Ha en fortsatt bra helg!
    Kram Ullis

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails