12.3.12

Miljö & plånboksvänligt!

Har precis kommit hem från en promenad runt en sjö. Den promenaden brukar ta 1, 5-2 timmar men idag tog det 2,5 timmar att ta sig runt! Mycket babblade (jag och mina två vänner) och så var det isiga vägar… det tar nog ett tag innan grusvägen är framme igen. Men nu är man igång med långpromenaderna igen efter vintern, och så bokade vi upp en till förmiddag den här veckan för långpromenad! Härligt, riktigt känner hur benen får jobba =)

Inne har jag fyllt gamla flaskor med kvistar från äppelträden och körsbärsträden i hopp om att jag snart får njuta av små blommor!

trasor 023trasor 025

Och för att det vardagliga arbetet här hemma ska bli lite roligare fyllde jag på med färgglada disktrasor från butiken Bollie. Med tanke på hur ofta jag byter mina disktrasor så blir det mer miljö och plånboksvänligt med trasor av tyg som går att tvätta i 60 grader =)

trasor 002trasor 004

Trasorna finns i en massa olika fina färger och den här gången blev det en grön och en orange, färger som finns på tapeten i köket. Våran härliga retro/ bohem/ lantliga tapet, som jag är så glad över =)

trasor 011

Ha en fortsatt härlig vecka. Kram Pirre

1 kommentar:

  1. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

    Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

    Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails