20.8.11

Äppelchips och inspiration till tonårsrum!

När man har många äppelträd,så kan man ju få fnatt för mindre, när man snabbt inser att i år blir det ännu ett “äppel år”! Att plocka upp falläpplen från gräsmattan gång på gång och safta och sylta –som är sååå gott egentligen- är inte min grej. Jag äter dem som dem är och nu när jag såg ett recept på äppelchips så slog det mig hur mycket gott man kan göra med äpplen.. egentligen… jag måste bara orka! Men det här ska jag testa, och vilken perfekt ge-bort-present när man är bortbjuden =)

 

äpplen 030äpplen 031

äpplen 032 

¤¤¤¤¤

“Neeej, rör ingenting” har jag fått till svar när jag har sagt till tonåringen att jag vill fräscha upp hans rum med lite färg på väggarna och taket. Men nu så fick jag klartecken ;) Färgen till väggarna och taket är inhandlat och jag har målat ett gammalt skrivbord som Eric ska ha. Han har alltid nästan haft blått, vitt och rött i rummet och jag fortsätter i samma tema men nu blir det även lite turkosa detaljer! Få se hur det blir =)

 

äpplen 022

 

Bordslampan köpte jag från Mio och röda skrivbordslampan är ett loppisfynd som jag spraymålade röd. Jag hade sån tur att jag hittade två såna lampor, och om ni tittar på den lilla bilden från köket så ser en till sån lampa som jag hittade i våras. Den  spraymålade jag svart

= Loppislycka!

 

äpplen 023äpplen 029

Lexingtons nya höstkollektion finns i butikerna nu. Underbara kuddar och annat fint.

Klicka in dig här för inspiration.

 

äpplen 024

 

Nu ska mannen iväg på bockjakt och jag ska ha lördagsmys med mina fyra barn. 

Ha det gott. Kram Pirre

 

7 kommentarer:

  1. Äpplechipsen låter jättesmaskigt

    Spännande med grabbens rum
    Ha en bra dag

    SvaraRadera
  2. Fina färger!! Lampan i rött var ju helklatschig!!! Och chipsen lät gott, jag är inte heller så bra på att safta o sylta... plockade in äpplen igår och la i en korg typ =)=)

    Trevlig lördagkväll!
    Kramar Johanna

    SvaraRadera
  3. Härligt Pirre! oj nu kom jag ju ihåg att jag har en frukt/ grönsakstork! Borde torka äppelringar.. det är gott!

    SvaraRadera
  4. Låter gott med äppelchipsen. Här har vi ju fått fixa de två äldsta sönernas rum, och yngsta sonens tog vi förra året så det känns bra. Shoppat på Ikea idag så i morgon ska vi skruva ihop nya möbler som 15 åringen själv bestämt. Där hade jag inget att säga till om ;)

    Ha en fortsatt bra helg!
    kram Ullis

    SvaraRadera
  5. hej goa pirre!
    duuuuuuu det lät ju supergott, tänk om man kunde konvertera tonåringarna här hemma till äppelchips isf olw, fniss!
    bra tips, ska testa!
    ser såååå fräscht ut där med grejerna till tonårsrummet, min 15åring har burit ut allt som är i min stil, haha såskarejuva, revolt!
    må bäst, varmkram lotten

    SvaraRadera
  6. ohhhhhhhhhh hallå igen du har ju fått barn, guuuu vad underbar tös, lilla lisa är! största grattis till er i familjen och välkommen till världen till lilla dotra!
    varmastekramen lotten

    SvaraRadera
  7. Åh, jag bara älskar din stil, du har så vackert och lycklighe sonen som har en mamma som fixar hans rum så fint!!! Gillar inlägget nedan också, bara såå förbannat snyggt, alltihopa!!! Å du, jag tar gärnma emot äpplen om du trötttnar på dem=) Äppelchips lät jättegott!! Mari.

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails