15.4.10

Me and my life so far....

Precis hemkommen från skolan och två utvecklingssamtal, sitter jag här och funderar hur det hela började...
Jag var 22 år och fick min son, och jag var världens lyckligaste mamma. Så fin han var det lilla knytet och jag grät så mycket den första tiden...av lycka. Ja, ni vet känslan, det går inte riktigt att beskriva i ord utan man måste nog vara med om det för att förstå.

Min sons pappa och jag gick skilda vägar och hade fyra jobbiga år framför oss, med heta diskussioner om hur vi ska göra med allt. Men som allting annat så löste det sig till slut och idag är vi alla tre väldigt lyckliga individer. Jag brukar säga att man ska inte ångra sina beslut här i livet och nej, jag ångrar ingenting av det jag har gjort hit tills. Även fast det har varit jobbigt ibland så har man alltid lärt sig nånting av det och jag har blivit så otroligt mycket starkare som person. Bestämd och med båda fötterna på jorden har jag alltid haft men nu ser jag saker och ting med andra ögon och vet ni, jag tar ingenting för givet. Det är stort.... Det värsta man kan göra är att ta nån för givet....


Gårdagens loppisfynd...

Jag var 25 år när jag träffade min man och nu, tio år senare, så bor jag i dalarna, vi har två döttrar och Eric bor hos oss, tre hundar och vi är gifta =) Vad fort det gick ändå...jag menar tiden, vart tog den vägen?

Jag satt där och lyssnade på läraren som berättade och pratade med tjejerna, -en åt gången- om hur det går i skolan och vad dem tyckte om alla ämnena...jag är så stolt =) två små tösar som är så duktiga i skolan och framför allt, bra kompisar men dem andra barnen. Såna saker är ju så viktiga här i livet....


Efter att jag tvättat den virkade pläden/ duken så hamnade den i den lilla korgen som jag tog in från logen...

Ibland reflekterar man över sina barn och livet i sig, lite extra mycket och idag hade jag en sån stund. Tänk ändå mitt i allt sorligt.... Hade det inte blivit som det hade blivit, så hade inte jag haft det jag har idag, och man kan heller inte sitta och fundera på vad man kanske annars hade haft heller, för det är helt bortkastat...Min sons pappa och hans sambo är idag världens lyckligaste föräldrar till lille Lukas. Jag gillar lyckliga slut....Rostigt och svart gifter sig fint..


Ikväll ska jag krama om min familj extra mycket och berätta för dem vad dem betyder för mig, för det kan man inte säga för många gånger....

Ha en toppendag. 

Kram Pirre

10 kommentarer:

 1. Vilket underbart inlägg!!!!!.Det berör mitt inre till tårar som rinner medans jag läser.Säjer bara UNDERBART ♥ ♥ ♥ Önskar dej en fin dag Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Vet du, jag vet exakt vad du menar, skild och omgift som jag också är. (och har hittat den underbaraste man man kan tänka sig.) En dotter fick jag på köpet för han hade också varit gift tidigare.
  Vi har alla kontakt med varann, men till mina söners sorg är deras pappa nu väldigt väldigt sjuk.
  Livet är fullt av upp och nerförsbackar.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vad underbart att läsa det fina du skrivit, och bilderna i din blogg är så fina.
  Hoppas du får en härlig vår!
  Kram Sabina

  SvaraRadera
 4. Även jag blir väldigt berörd av din text.
  Nej, man ska aldrig ta någon eller något för givet. Varken personer, ägodelar eller hälsa.

  Så glad att allt ordnat sig och att ni har det bra!

  Kram, Ann-Christine

  SvaraRadera
 5. Så fint du skriver. Livet är både upp och ner. För det mesta går livet i en rasande fart, men så ibland så stannar man upp och tänker. Fina bilder också mellan texten.
  Kram Marita i Heestrand

  SvaraRadera
 6. Så fint innlegg:-)
  Livet er ingen tilfeldighet, og det er en mening med det meste...

  Ha en fin-fin helg *s*

  Cat:-)

  SvaraRadera
 7. VIKTIGT VIKTIG Ja, det är viktiga saker Du tar upp! Vi måste bli bättre på att leva här och nu och uppskatta det lilla och betydelsefulla! Så många som inte gör det, menar jag. Verkar ändå som att Du liksom jag har tränat ett tag på det! Hoppas Du får en underbar helg!!

  SvaraRadera
 8. Väldigt fint skrivet och det är ju så viktigt att sätta sig ner ibland och fundera över hur mycket man faktiskt har att vara tacksam för!
  Ha en fin helg!
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 9. Vilket fint och berörande inlägg! Det väckte många känslor hos mig. Visst är det så att livet tar konstiga vändningar ibland, men även fast det kan vara svårt att se det när man är mitt upp i det, så leder ofta sorgligheter så småningom till något bra :-).

  Precis som du skriver så är det viktigt att ibland påminna sig om allt man har att vara tacksam för just nu. Tack för att du påminde mig! :-)

  Ha en fin fredag!

  Många kramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 10. Hej Pirre!!!
  Vilket vackert och rörande inlägg!!! Tänk vad bra det blev;o)
  Ljuvliga bilder bjuder du på oxå!!

  Trevlig Helg!!
  Kram Kram Malin

  SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails