28.2.10

Mina älskade syskon

Ibland blir det en liten paus, men oj vad kul jag har haft det under dem här dagarna som gått sen sist. Alla mina syskon, lillesyrra, tvillingsyrra och storesyrra har varit hit på besök. Vi har hunnit med ett besök på grekrestaurang, pulkabacken och korvgrillning, Falun och butiken "Norrgården", skrattat, pratat och gråtit en skvätt....och ja det sistnämnda blir det nästan alltid när man träffas så sällan.
Lillesyrran är fortfarande kvar och åker inte hem förräns på tisdag. Hon fyller arton år nu snart och jag har haft lite funderingar på vad man skulle kunna köpa i present. Jag gillar väl uttänkta presenter istället för att bara köpa nåt för köpandets skull.

Gitarrlektioner...Det blir bra det! Sagt o gjort... bokade upp en gitarrlärare och jag och storesyrran köpte sex gitarrlektioner till henne. Eftersom hon skulle vara här nu under sportlovs veckan, hon bor i Södertälje annars, så tar vi dem lektionerna hemma hos oss. Det var så ljuvligt att lyssna på levande musik här i huset idag, och jag ser verkligen fram emot morgondagens lektion =) Hon är redan väldigt duktig på o spela men är man självlärd så kan man alltid lära sig mer tänkte jag.

Här sitter lillesyrran och gitarrläraren i verandan och spelar...







¤¤¤¤¤


Själv har jag fortsatt på "projekt veranda". Många av er andra som också gillar saker vet ju hur svårt det är att göra sig av med saker eller bara ställa unden dem. Jag har börjat lessna lite på "saker" och plockade undan en hel del idag. Har även handlat nytt under veckan, men bara sånt som jag verkligen vill ha och inget småtjafs. Nu när den nya lampan hänger här inne så hittade jag den felande länken också. Jag fick inte ihop det riktigt men sen insåg jag en dag att det är takkronan som inte ska hänga här. Tvillingsyrran fick den och genast så föll allting på plats här inne =) Den är kanonfin men man kan inte ha allting framme, så är det ju....Hur mycket man än gillar sakerna....

Mannen och jag gjorde i ordning ett gammalt skåp som fick ta över efter det andra Ikea skåpet som stod här inne förut.

Ser ni vad tomt det börjar bli =) Nu ikväll såg det ut så här och jag är så nöjd. Hur det ser ut imorgon när allt annat kommer på plats har inte jag en aaaaning om just nu....vi får väl se....men det är svårt och möblera ett rum som är 40 kvadrat stort och nästan fyra meter i takhöjd...men jag ska göra mitt bästa.















¤¤¤¤¤


Ännu en helg med snö...Medans mannen skottade av gården igen så njöt barnen av snön och gjorde lyktor. Och för att komma fram på "gräsmattan", så måste man jobba sig fram ordentligt i den djupa snön =)






Ha en härlig början på veckan. Kram Pirre

9 kommentarer:

  1. Hej Pirre!
    Vilka fina dagar ni verkar ha haft!!

    Gitarrlektioner låter som en jättebra och genomtänkt present,...sånt uppskattas alltid!!

    Och vad mysigt dte såg ut med alla snölyktor...

    Lycka till med möbleringen!

    Kram mariette

    SvaraRadera
  2. Så härligt att få umgås med sina systrar.
    Vilka härliga snölyktsbilder. Ännu är vintern inte över. Vad du grejar. Lycka till med ditt nya projekt.
    Kram Marita i Heestrand

    SvaraRadera
  3. **Ja det är underbart med live musik, själv hade jag min lillebror här i helgen & han spelade oxå & sjöng, så mysigt.
    Det är härligt med syskon!!
    Ha en underbar dag kramen/Emma**

    SvaraRadera
  4. Vad härligt med så många syrror, så himla roligt ni måtte ha är i träffas, vilken present ni hittade på...lysande idé vill jag lova, och ditt skåp...så vackert, här håller vi på att snöa bort..vad ma blir less på snöeländet, hoppas dagen ät till belåtenhet,

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Jag är äldst av fyra systrar och visst är det härligt, det finns alltid nån i närheten när man behöver.
    Kram Paula

    SvaraRadera
  6. Hej på dej!
    Men oj vad det lät gott med grekrestaurang....
    Och vilken smart present så får ni oxå ta del av den =) musik är aldrig fel!!

    Vilken urfin skåp du har. Och även det du hade därpå!

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  7. Härliga dagar ni verkar ha haft. Vilken bra present till syrran. Håller med dig om att det är roligare att ge bra och nyttiga saker än något bara för att man ska. Ska bli kul att se hur verandan ser ut nu när du varit och rensat där.

    Ha en bra vecka!
    Kram Ullis

    SvaraRadera
  8. Det där lät ju HELT ljuvligt - en hög med goa syrror borde alla få äran att ha!

    SvaraRadera
  9. Vilken superdupig idé att ge lillsyrran gitarrlektioner i födelsedagspresent! Såna presenter är roliga att få :-). Jag förstår att det måste ha varit mysigt att höra gitarrerna från verandan...

    Vad fint ni får det i rummet, det ska bli spännande att se hur allt ser ut när ni är riktigt färdiga. Det där du skrev om saker... jag håller också på att rensa för fullt, jag började med det för att jag och mamma ska ha loppis på lördag. Men ju mer man rensar, desto mer vill man ta bort... det känns som att man "befriar" skåpen och rummen på något sätt :-).

    Ha en fin vecka!

    Många kramar
    Beatrice

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails