7.2.10

Hej.

Alla som har barn vet att tiden går väääldigt fort. Det är när barnen fyller år, som man inser att man själv också blir äldre. Kul det där. Det känns att det var inte länge sen som man själv var i barnens ålder, och hade allting framför sig, och nu blev våran Wilma åtta år idag och Eric fyller tonåring om en vecka. Ganska kul o se vad barnen ärver av en ju äldre dem blir, och hur lika sina föräldrar dem blir.... Det låter ju alltid ungefär så här i alla familjen, och speciellet då barnen inte är så där underbara, gulliga, snälla, och rara barn ... " Det där måste han/hon ha ärvt av dig, för jag gjorde aldrig så när jag var liten"... =) Känner ni igen er?....Wilma är otroligt envis och det har hon definitivt ärvt från både mig och mannen. Jag är envis när det gäller att lära sig saker och ting, eller när det kommer till att få sin vilja fram, när jag och mannen diskuterar ...och då speciellet när det kommer till hemmet =) Ja, jag vet att ni känner igen er...=) Mannen, han ger sig inte när det kommer till att fixa och greja med vad det nu kan vara. Han grejar tills det blir klart och ser bra ut, eller funkar bra eller vad det nu må vara.....


Grattis till dig -du underbara unge- på 8års dagen.



¤¤¤¤¤


På tal om envis....Nu har jag pluggat lite igen. Den nya kameran, photoshop, hitta vattenstämpel till fotona, leta efter saker och ting i datorn som man inte har en aaaaning om vart man ska leta. Dataprogram hit o dit...  Men till slut så fixar det sig...(och ibland kommer mannen och hjälper till när han ser att jag är i upplösningstillstånd =))))....) men bara ibland hihi...

Imorse var vi ut och njöt av solen. Skridskoåkning och skidåkning...det finns mycket kul man kan göra i byn, speciellt om man vill vara ute och motionera.


Morgonstund har guld i mun =)...På med skridskorna när dem första morgonstrålarna börjar värma...



 Två glada ungar som åker skridskor.


Fina skidspår har vi i björkparken och runt om i byn....



På väg hem...Finfina gärdesgårdar överallt...


Hem ljuva hem


Idag fick jag lite vårkänslor...takdropp =)...


...men än är det långt kvar tills snön är borta och innan det är dags att putsa dem här förstukvist fönstrerna... men så länge solen visar sig lite då o då, så gör det inget, för det är ju så fint men vinter också...



¤¤¤¤¤


Kvällen avslutade vi med biobesök, "Alvin o gänget"... den var riktigt bra, förutom dem små ekorrarna som lät så illa hela tiden så jag trodde jag skulle få migrän =))). Imorgon är jag ledig från badet så det innebär jobb vid datorn nästan hela dan. Men kul jobb, ska bl.a  leta inredning och gå igenom alla våra gamla fönster som finns i uthusen. Mannen kom ett kanonförslag till mitt nya kontor....

Ha det gott alla. Puss o Kram Pirre

8 kommentarer:

  1. MEN OJJ! Kände knappt igen Wilma på den första bilden, hon ser så stor ut på den! Du får gratta 8-åringen från mig!:)
    Å vilka härliga bilder du tagit, riktigt mysiga!
    Saknar er nå galet mycket, hoppas vi ses snart! Love you sis'!

    SvaraRadera
  2. Men JÖSSES!!! Är hon 8 år?!!!! Lilla Wilma som undrade om jag lämnat håret hemma *fniss*.
    Gratta lillstumpan från dåren ,-)

    Älskar bilden du tagit av spåret. Såååå underbart! Vi spenderade hela efterm i mullgropen fast det blev bara åkning i backen. William hade glömt sina skridskor på Lekis. Jätte fin is har dom i alla fall och det är så mysigt när mörkret faller och lamporna lyser upp hela gropen :o)

    Vi köpte riktiga längdskidor till William häromdagen så Marcus var ut med pojkarna och åkte med dom i spåret. Stackars Nicodemus tyckte inte att han var lika duktig som sin bror för hans ena skida ramlade av hela tiden...

    Du som vet.Finns det riktiga skidor till de små?
    Så mycket enklare om fötterna sitter fast *ler*.

    Nästa år ska vi köpa oss nya skidor hela familjen och förhoppningsvis en sån där "släde" man kan ha de små i. Och jag hoppas verkligen att jag kan ta med mig William i slalom backen! Hans tålamod har växt enormt sista året så han är redo för den utmaningen nu ;-)

    Tack för att du har kikat in fastän jag lyst med min frånvaro! Tiden bara rusar förbi här :o)

    Ha en fin vecka och kramen på dig!/Erika

    SvaraRadera
  3. Stort Grattis till Wilma! Jo ja känner ingen den där känslan. Min äldsta är 10 bast och det gör mig förbryllad att det inebär att även jag har blitt 10år äldre på så kort tid för det är just så det känns Sen barnen kom in i ens liv!
    Underbart helt klart!
    Kram Marina

    SvaraRadera
  4. Härligat fräscha bilder allihop! Såg också "Alvin" för några veckor sedan! =) Kul musik iallafall!

    Japp, nog går tiden fort alltid!

    Kramis

    SvaraRadera
  5. Visst är det härligt med takdropp, då känns det som att det blir en vår till slut... :-). Igår sken solen för första gången på länge och det kändes fantastiskt härligt!

    Vad kul det var att få läsa lite mer om dig i inlägget nedan, du verkar ha ett stort och varmt hjärta! Lycka till med nät- och gårdsbutiken också! :-)

    Många kramar
    Beatrice

    SvaraRadera
  6. Grattis till din fröken. Vi har en fröken som alldeles snart fyller 9 :O) Så finfina bilder från byn. Visst skall man ta vara på allt det vackra som finns omkring en i hemknutarna... Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Vilken sötnos! Tycker hon är lik dig...

    Vad mycket du har på gång! Ska du starta butik på gården och nätbutik...vad roligt och spännande!! Då har du mycket framför dig nu då. Vad skönt att du och din man samarbetar och hjälps åt! Betyder mycket!

    Borde också lära mig photshop mm, men det är för svårt på egen hand tycker jag. Borde gå en kurs. Man vill verkligen lära sig så mycket...

    PS;Fina bilder!!

    (I vasen nedan hade du vaxbloma...)


    Stor kram Mariette

    SvaraRadera
  8. Hej på dig!
    Vilka fina bilder du visar upp !!
    Nu blir jag lite nyfiken... vad är det för något du håller på att starta upp? Förstår ju att det är eget företag... men vad?

    Ha en toppenfin tisdag.
    Kram Johanna

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails