15.10.09

Mycket nu...

Hej, allt väl?




Jag bara måste sätta mig ner ett tag och då passar det ju alldeles utmärkt med en liten bloggpaus =) Det är mycket nu...mestadels roligt men också lite tråkigheter runt bekanta som man funderar på mycket. Jag är ju en sån som funderar mycket när någon inte mår bra, jag drabbas själv lätt av drömmar och andra saker och försöker hjälpa dem så mycket som möjligt. Nej, inte så mycket så jag själv går under, så smart är jag, men ni vet nog vad jag menar =)...


En gammal griffeltavla har hamnat vid skrivbordet i verandan...


Men hörni, det är mycket roligt som händer också, ja, för sjutton. Efter loppiset så ringde tidningen och ville ha en liten intervju, ( bilden är från lillstugan, och då ser ni hur mycket jobb det finns där inne =))))....) och idag så ringde dem från "Konstrundan" här i Säter, och undrade om inte jag ville vara med och ha öppet i galleriet till påsk. Och så håller jag på och förverkligar min stora dröm. Jag ska köra "eget"...japp, ett eget litet företag, och det är ju därför jag bla. ska ha ett kontor ute i lillstugan. Så himla kul o spännande, och har man mannen vid sin sida till hundra procent, och han vill det här lika mycket som jag, så då är det ju bara tuta och köra.






Som sagt va, det är mycket nu =) Men det är mestadels så himla kul allting så jag går och lägger mig med ett leende på läpparna. Och så funderade jag på en sak härom dagen...Min man och jag...efter tio år så är jag så kär! ja, ni vet så där så man bara ler när han kommer hem och allting är bara så himla bra mellan oss. Visst är det härligt o leva? och då vet man att även fast det händer tunga och tråkiga saker ibland med en själv eller med ens bekanta, så vet man ändå att man har nån att luta sig mot....





Så här kul är det med hösten =) Bilden togs i går när tjejerna lekte ute i trädgården med en kompis...Idag är Wilma hängig...Feber och en blåsa i munnen...troligtvis höstblåsor. Vi får se hur det artar sig.

Ha det gott alla, snart kommer mannen hem, och då ska jag åka iväg och jobba. Träningen får jag på köpet....har nämligen vattengympa idag, och när man står vid kanten och hoppar och peppar deltagarna i en timme, ja då är man bra svetttig =)...

Kram Pirre

17 kommentarer:

  1. Vilket härligt positivt inlägg från dig som bara andas förväntningar och glädje...så himla mkt mysigt du har på g...då får vi följa varandra..hoppas du kan komma ner när jag har invigningen ..ska bjuda ett gäng bloggare som jag gärna vill träffa och vi lyckades ju inte i somras... ha en fin dag, kram

    SvaraRadera
  2. Härlig bild på ungarna i löven.
    Så mycket roligt du har framför dig, och det är ju toppen att både jobba och få motion på samma gång.
    Kram Marita i Heestrand

    SvaraRadera
  3. Hello Pirre! It's so nice you can say that after 10 years you and your husband are still in love!!!
    I like your little black board!
    A nice week end for you!
    Vale

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Vad roligt att det är så mycket positivt på gång! Och så blir jag så nyfiken på vad det är för företag som du ska starta. :)
    Ha en fortsatt fin dag!

    SvaraRadera
  5. Hej!!
    Lycka Till med alla Dina planer!! Vilket härligt och personligt inlägg!! Jag blev glad när jag läste det även om du har lite tråkigheter också!!
    Kramar Malin

    SvaraRadera
  6. Halloj Pirre!

    Jag är också en sån som tänker mycket på de som står mig nära. Ibland kan det suga mycket energi men det är svårt att inte engagera sig.

    Härligt att höra att kärleken spirar :)

    Kram Viveka

    SvaraRadera
  7. Hej! Nu får du tänka lite på dej själv också och att det blir så roligt med en liten butik. Vilka snygga och glada kuddar du har härunder.
    Ha en mysig kväll.
    Kramar Birgitta

    SvaraRadera
  8. Så spännande det låter med eget! Du måste berätta mer :O) Härlig bild av barnen och höstlöven!
    kram Mia

    SvaraRadera
  9. Du är en så otroligt positiv människa som orkar se det bästa även när det är lite tungt!
    Härlig bild på barnen!

    SvaraRadera
  10. For et herlig positivt innlegg...nå ble jeg så glad på dine vegne.. kjær i din mann, eget føretag...wow for en herlig hverdag du har...

    Gtattis.... blir spennende..
    Masse klemmer kerstin

    SvaraRadera
  11. vilken underbar höstbild på barnen!

    Kram britt

    SvaraRadera
  12. Så kul att läsa om din lycka kan riktigt se ditt leende genom skärmen. lycka till med alla dina planer.
    Kram
    Krusidullan

    SvaraRadera
  13. Åh så underbart med något eget och alla positiv respons.Tack för dina alltid fina ord hos mig måste bara få säga GRATTIS du har vunnit i min tävling kika in så får du se, maila över din adress så kommer det ett litet paket.
    Kram Theres

    SvaraRadera
  14. Låter som om du har myycket på gång. Både roliga och mindre roliga saker. Är själv också en grubblare :-)Hoppas du har en skön bloggpaus och snart återkommer!!
    KRAM

    SvaraRadera
  15. Härliga bilder.
    Ha en bra helg!
    Hanna

    SvaraRadera
  16. Härliga bilder.
    Ha en bra helg!
    Hanna

    SvaraRadera
  17. Hej igen!

    Roligt att jag kan inspirera :)
    Hoppas att du visar fatet du gjort.

    Glömde ju säga så fin din griffeltavla är. Gillar den super mycket. De där ränderna...så fina.

    Önskar dig en fin helg

    Kram Viveka

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails