26.7.09

Ute och inne...

Hej på dig. Är allt som det ska?
Vilken härlig helg vi har haft, och nu pratar inte jag om vädret, utan att vi har varit på bröllop och teater och fått mycket gjort i trädgården. Så här ser det ut hemma hos oss just nu: leråker...men titta! stenen är på plats =) Nu ska jag sopa i sättsand en gång till och sen kan vi börja med trappan.Vi har fyllt på med matjord och slängt i gräsfrön...Måtte det växa fort....

Så här ser det ut. Vi har blandat med en annan sten men det får ni se en annan dag. Jag måste bara berätta att dem smutsiga stövlarna jag har på mig är 17 år gamla =) det ni! Tacka vet jag Nokia, kvalité kallas det =) Efter att jag fick dem här av mina föräldrar när jag fortfarande bodde hemma så har jag älskat stövlar...Så sköna och bra...

...fasiken vad det regnar...jag var så trött och blöööt så jag orkade inte ens vara grinig på den här bilden.=)...Så regniga hälsningar från mig till dig...

Jag har frågat mannen några ggr om inte han vill sitta inne i värmen med en kopp kaffe i handen istället, så kan jag gräva med hans grävmaskin...men det fick jag ju inte, så då har jag pysslat med annat istället. Jag har ändrat om på planteringsbordet och bytt ut skivan på "bordet". Mera bilder kommer när det är helt klart.

Mums med körsbär..synd bara att fåglarna hinner dit innan mig...

Jag lyckades!...rädda livet på två halvdöda buxbom som jag har planterat ihop i en zinkhink =) Tänk, jag...jag har inte gröna fingrar men det tar sig....man får träna helt enkelt. Men det tråkiga är ju att det har tagit så lång tid ändå och fatta hur det går till när man har en trädgård som man vill ändra om nästan helt =)

¤¤¤¤¤
Inte nog med trädgårdsprojektet. Självklart har jag dragit igång projekt "barnens våning" också. Bl a. så ska Erics rum få sig en liten makeover.
Ha det gott. Kram Pirre

17 kommentarer:

  1. Oj va ni har hunnit med.. =)

    Kul med projekt och göra om lite..=)

    Ha en bra ny vecka!
    Kram Patricia

    SvaraRadera
  2. Här händr det massor som alltid...inget vidare väder ni verkar att ha..här har det varit fint sista dagarna och nu ska jag ju upp till dina trakter får hoppas solen kommer att skina då..titta in och pröva lyckan..:) ha en fin vecka, kramen

    SvaraRadera
  3. Hello Pirre! What a faboulous job you're making in your garden! The photos are lovely! I like your garden details...plants, flowers and stuffs are so nice!
    Happy new week!
    Vale

    SvaraRadera
  4. Oj som dere jobber på..men så fint det blir... Ser dere har regn... men du smiler like blidt...herlig...
    Vakre bilder Pirre....

    Nyter de...
    Klem Kerstin

    SvaraRadera
  5. Åh så underbart det låter med alla projekt. Förstår att ni varit lite blöta i helgen har det regnat som hos oss så har det verkligen öst ner. Här bygger vi trots regnet det finns ju bara dåliga kläder.
    Åh så underbara gammla skyltar du visar det finns inte en till salu. Söker en till storebroders rum?
    Åh wow så fint det blev med platterna, här borde vi först gräva bort platter och sedan börja det enorma jobb som ligger bakom att gräva och fylla och sedan kanske lägga nya platter. Men det blir nog ett annat år.
    KRam Tess

    SvaraRadera
  6. Oj va ni jobbar o fixar.. erat hus är såå himla fint trädgårn verkar underbar.. kram sussie

    SvaraRadera
  7. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder... eller hur var det nu ;O) Vår gård är också en leråker efter allt regn, meen snart snart skall vi också så i gräsfrön!! Så fina mysiga bilder från er trädgård!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  8. Åh vad du visar fina bilder.
    Ert hus ser verkligen jättefint ut!!!

    KRAM
    /Helena

    SvaraRadera
  9. mycket fint du visar även i regnet...
    fina nummerskyltar också...
    kram
    annelie

    SvaraRadera
  10. Här har ni inte legat på latsidan ser jag. Rackarns fint blev det också.

    kanske kan jag rädda mina buxbom också...måste testa.

    Kram Viveka

    SvaraRadera
  11. Jösses så energisk du är!!
    själv är jag lite slak idag efter första jobbdagen efter semestern... men nog ska man väl vänja sig..

    SvaraRadera
  12. Blir så fint hemma hos er. Härliga bilder från er trädgård. Ja man blir verkligen trött på allt regn som kommer. Jag vill ha tillbaka solen och värmen.

    Kramar Ullis

    SvaraRadera
  13. Härligt att se flera sommarprojekt.... kommer att bli nmed sten utanför ditt vackra rum.... o regnet är iaf jag rejält trött på nu.... vill ha SOL.. Kram Annika

    SvaraRadera
  14. Hej!
    Roligt med makeover i barnens rum!! Regskyltarna vill jag också ha :-)
    Ha det gott
    Malin

    SvaraRadera
  15. På fredag är jag i Falun men åker hemåt framåt lunchtiden skulle jag tro...mailar dig mitt mobilnummer, kram

    SvaraRadera
  16. Vilket vackert hus och gård ni har och lika vacker kvinan i regnställ: ) Toppenstövlar som är så gamla, snygga med! Jag gillar din planteringshörna, påminner om min!! Mari.

    SvaraRadera
  17. Så fint hus och underbara blommor.
    Hanan

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails