9.7.09

Färggrannt och lerigt...

Hej på er där ute. Regnar det på dig med?
Jösses vad det regnar =) Igår åkte jag och mannen med sonen och hans kompis in till grannstan, för o äta och gå på bio. Brunnarna svämmade över av allt regnvatten som inte hann rinna undan.... Undrar när det ger med sig...Tur är väl att jag har över fyra veckor kvar av min semester iaf så kanske prickar man in några soliga veckor.
Vad gör ni nu när det regnar?
Här är min tolvåriga son Eric. På vintrarna är det innebandy och snowboard som gäller och somrarna cross och fyrhjuling....uteaktiviteter hurrar jag för =)....
Vi har haft besök här av syrran och hennes son. Vi har sytt, promenerat i regnet och stått på en leråker och tittat på när barnen har åkt cross och fyrhjuling =) Blött och skitigt men vad sjutton, man ska inte vara kinkig, det är ju faktiskt sommar =)

Sen blir det ju bra smutsiga däck som skall göras rent...

Regn eller inte, men visst är det underbart vackert här i våran by.... På väg in till byn igen ...
¤¤¤¤¤
När barnen = ggr fyra, ibland fler eftersom kompisar var över, och hundarna =ggr fyra var nykissade, mätta och nöjda, så satt jag och syrran och sydde färgglada kuddar. Efter mycket vitt vill jag nu frossa i mig färger...Vad syrran sydde får ni se i hennes blogg sen...
Vi har två såna här gamla bänkar och nu har jag även målat den andra bänken som står här nedanför trappan...Kuddarna ville jag ha ute men tack vare regnet så hamnade dem under tak istället.

Inne i förstukvisten rättare sagt. Dem gamla, tunga ekstolarna hittade jag på ett loppis för många år sedan, när vi var på väg hem från Södertälje. Då var det också spöregn, och mannen gav mig en härlig min när jag snällt frågade om inte han kunde hjälpa mig och sätta fast två stolar på takräcket som jag precis hade köpt, för inne i bilen var det en barnvagn som tog all plats =)...Följer man inte med in på loppis så hinner han ju inte stoppa alla inköp heller...hahaha...

Det här bordet gjorde för några år sedan, och har ni mosaik över och kakelplattor så har ni ett roligt pysseltips här.

Jag och barnen har bunkrat upp med massor av sy och pysselmaterial nu inför kommande veckan, för det här vädret skulle tydligen inte ge med sig.
Ha det gott alla. Kram Pirre

9 kommentarer:

  1. Hej Pirre!
    Du är en sån ide´spruta så det står härliga till! jättefina kuddar har du gjort! visst är det skönt med lite färg också!

    Vad vackert ni har det i er by, härliga bilder!

    Här har regnat och åskat och varit eländigt stormigt väder. Vår tv- antenn slogs ut av blixten så nu blir det bara dvd filmer ikväll...

    Ha det bra, så hoppas vi vädret ger sig!

    SvaraRadera
  2. hallå pirre, guuuu vilka bilder, bänke, kuddarna jaaaa allt är ju som en kick, superduperfint!
    ha det gott, varmkram lotten

    SvaraRadera
  3. å många härliga kuddar du har sytt. Visst har det regnat mycket Borlänge går det väl inte att komma fram i. Här har ena brofästet på Leksandsbron havererat så nu är det kaos där inne med alla turister och allt. Solen får gärna komma tillbaka nu.

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  4. Hej! Jättefina kuddar, härligt somriga färger och fina detaljer!
    Det enda som är bra med regnandet är ju att det hinns med en del pyssel :) Hoppas du får lite sol på semestern oxå!

    SvaraRadera
  5. Men vad fina kuddar och härliga bilder =) Sådana man blir glad av! Hoppas du har bättre väder, här regnar det fortfarande. Men vad gör det att det regnar när man tapetserar. Nu är sovrummet klart och jag är så nöjd =)

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Hejsan!
    Tack snälla rara du för din kommentar, den värmer verkligen.
    Ja jag har en liten utställning nu över sommaren, hos en tjej som har en liten butik ute på landet här utanför Nyköping, det är första gången jag har utställning, har inte målat så här mycket tidigare, mest lite sporadiskt, men har fått blodad tand nu när man märker att folk gillar det man gör, känns väldigt uppskattat...
    har mina sista semesterdagar nu efter renovering i köket...men har en vecka i augusti oxå, får hoppas det inte regnar så mycket då...
    många kramar
    annelie

    SvaraRadera
  7. Anonym12/7/09

    Din blogg är en C-vitamin, bara så Du vet, den bubblar!!

    Agneta från Österlen

    SvaraRadera
  8. Yllätyin? Kun luin, että voi kirjoittaa suomeksi;-))????
    Oj, vad det är många kreativa människor, man hittar genom blogget!
    Mycket fina grejer Du pysslar!
    Jag själv, är INTE alls intreserad om, att SY, men har hittat BETONG, och det är en ny grej, har hållit på BARA 2 månader, men det tar sig!
    Kram/Irene

    SvaraRadera
  9. wow...for noen flotte puter du har laget!!! elsker dem!!! interiørstilen din er så nydelig:)

    her i sør-norge har det regnet noe, men de siste dagene har det vært litt sol innimellom:) jeg koser meg når det regner, jeg;) litt spesielt kanskje, men jeg har alltid likt regn! da finner jeg roen;)

    håper du får en fortsatt fin ferie...og at sola kommer;)))
    klem tara

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails