9.10.08

Vardagsrummet....

...börjar bli klar! Och hur glad blir man då? Så hääääär glad =0)
Hej alla goa människor. Hur mår ni?
Sömn är nånting vi alla behöver, mer eller mindre...Jag behöver sova ungefär sex timmar i sträck för o känna mig utvilad. Minstingen har varit riktigt sjuk med hög feber och väldig konstig hosta. När hon vaknar på nätterna låter det som om hon inte får luft....Stackarn, men nu har det börjat släppa lite grann. Så sova, det är vad jag ska göra inatt...inget bloggande, eller sitta framför symaskinen eller hänga tvätt. Senast kl. 00.00 ska jag dra täcket över mig och bege mig till drömmarnas land. ( Det är tidigt för o vara jag....)
Jag har börjat med karmstolarna idag...köpte linnetyg som jag ska ha i stället för det där brun-orange-röda tyget som fanns på stolarna. Och sen ska "sittkudden" bli mjukare än originalet.
Bilder kommer senare i helgen.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Jag var förbi Melinda http://migoalice.blogspot.com/och skulle ha en servetthållare. Inne i butiken fanns det massor med nya härliga ting.....och lite julsaker....Sen tar hon fram den här adventsljusstaken....Den är tänkt som en adventsljusstake men jag tänker då minsann ha den framme året runt. =)
Jag har fotat inne i vardagsrummet. Tapeten är på plats och just nu i skrivandets ögonblick, håller mannen på och slipar golvet. I korgen bredvid har jag kottar och torkad frukt, äppelringar och apelsin, som jag ska göra kransar av. Gjorde en krans av bara kottar, enkelt.....men fint.

Den här servetthållaren gillar jag....snygg i all sin enkelhet. Jag är ju inne i en "svart period", och nu pratar vi om färgen svart. Och ville bara visa er vart den inspirationen kommer...Jo, jag köpte en bok 1997 som heter "Lantlif". Det var Sköna Hem som gav ut den boken. Och jag har aldrig lessnat på den, kan titta i den om o om igen...underbara bilder. O jag såg att det är fler som gillar den boken, såg att Lantlifs Anette visar boken i sin blogg. Kul =) Så har ni inte boken, rekommenderar jag den.

Här ser ni vy från vardagsrummet in till verandan.

Vill även tacka er för alla underbara kommentarer som ni lämnat, det är så fantastiskt roligt ska ni veta. Till helgen har jag mer tid o då ska även jag kika runt o lämna spår efter mig.

Har fått en utmärkelse av en idérik och mysig tjej, Tess med den härliga bloggen http://tildaochmamma.blogspot.com/. Tusen tack min kära vän. Har ni sett hennes nya butik hon har öppnat? Så härliga ting...kika in där vetja.

Sov så gott, och kom ihåg o njuta av livet. / Pirre

11 kommentarer:

  1. Vad roligt att det snart är färdigt. Sköööön soffa... sitter i en likadan fast hörnsoffa och bara myser... Du har sådär stora härliga fönster, vilket dagsljus du måste få in. Hoppas du fick sova lite och det är bättre med raringen.
    Kram sari

    SvaraRadera
  2. God morgen Pirre=)

    Så fint det er hos deg. Det er kjekt med litt brytninger i farger. Svart er fint syns jeg. Den kransen av kongler var kjempeskjønn:O=)

    Ønsker deg en herlig fredag=)
    Klem Kerstin

    SvaraRadera
  3. Heej vännen.

    Vad fin adventsljusstaken blev ;-).

    Nu har jag anmält dig till bloggträffen, vi är hela 26 stycken nu :-).

    Hur fick du på kottarna på kransen?? Den var oerhört vacker i sin enkelhet...och det är ju oftast det som är vackrast , eller hur?

    Ha en toppenhelg, så syns vi gumman.

    Kraam
    Melinda

    SvaraRadera
  4. Förresten, jag glömde att gratta dig för utmärkelsen, grattis!!!!!
    kramkram

    SvaraRadera
  5. God morgon Pirre, hoppas du mår bättre idag. Vad härligt at få iordning i vardagsrummet, var inne och kikade hos Tilda, har bestämt mig för att granen i år ska bestå av prismor och fattigmanskulor och lite vitt. Blir så sugen,hoppas sonen oxå måt bättre. Ha alla ni en skön helg, kram VIOLA

    SvaraRadera
  6. hallo...
    så fint det var her...
    ha en trivelig helg,- og tack for titten¨~~~

    SvaraRadera
  7. hohoooo, du har något att hämta inne hos mig.
    Kraaam

    SvaraRadera
  8. Grattis till utmärkelsen! Så fin ljusstake du httat. Tycker inte att den ser typiskt julig ut.

    Hoppas att helgen blir bra!
    Kram Ullis

    SvaraRadera
  9. Tack för den fina kommenatren inne hos mig:)
    Den "advents" ljussatken hade jag oxå haft frame året om, den var ju hur fin som helst:)

    Er veranda är jag riktigt avis på den är ju helt underbar.

    Ser fram emot bilder på karmstolarna

    Trevlig helg Kram Emma

    SvaraRadera
  10. Jag har också sett att julsakerna börjar att ta plats i butikerna. Själv skulle jag vilja vänta lite till med julförberedelser och njuta av hösten så länge den varar...
    Hälsningar, Päivi

    SvaraRadera
  11. Hej, så mysiga bilder du visar. Vet ej om jag kikat in här tidigare. Gillar vyn från vardagsrummet. Kikar nog in igen!

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails