2.10.08

Glömmer vi bort dem?

Hallo my friends, I´m back! =0)
Hur mår ni?
Ja, en kort paus var det....inte kunde jag hålla mig borta längre än så här heller. Och sonen är febrig så det blev liiiite långtråkigt idag...jag var inställd på o jobba.
Att blogga är ju så kul, för o inte tala om alla nya vänner jag har fått....Man får mycket när man bloggar, men det "tar" också. Vadå? Jo,...fick en kommentar av mannen för ett tag sen....(Obs! vill varna känsliga läsare, vill du inte läsa allt möjligt, hoppa över några rader... =) ) Mannen: "-Det är helt otroligt. Era inredningstidningar och ert bloggande är det "bästa" preventivmedlet man uppfunnit......"
ööööh....ja,....så det kan bli...Är det så att vi inredningstokiga tjejer "glömmer bort vissa familjemedlemmar" för att vi sitter och bloggar, och varje månad så kommer det nya härliga tidningar som man vill titta i och läsa om o om igen?......
Men ack så kul vi har, eller hur? =0)
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Har "städat" i uthusen nu på eftermidda´n......Japp, jag hittade lite
grejer. Det här fina fatet, som har varit svart, snubblade jag över...Och den otroligt söta lilla ljusstaken såg jag hos http://migoalice.blogspot.com/, när jag var dit i Onsdag´s, för o köpa min "Jul bok" av Jeanne d Arc som jag hade förbeställt. Det stod "Pirre" på ljusstaken, så inte kunde jag lämna den där.... ;)
Hittade även gamla tapetbitar/rullar som det gamla gårdsfolket har tapetserat med för länge sen. Måste hitta på nåt kul med dem, lite höstpyssel kanske...Inte nog med det,...men resten får ni se en annan dag. Imorgon är jag ledig, men på Lördag jobbar jag med mina underbara jobbarkompisar. Är det inte härligt så säg.... jag är så lyckligt lottad som får jobba med människor jag har så kul med.... =0)
Ha det gott mina vänner. Stor kram/ Pirre.

14 kommentarer:

  1. Ha ha hihihi! Vad jag skrattade... den där kommentaren från mannen kände jag igen ;o)

    Väldigt fint fat och ljusstake!

    Kraaaam!

    SvaraRadera
  2. Stakkars menn... som de må lide når vi er opptatt med inetriør og koser oss. Kankjse de også byrde funnet seg en interesse???
    Nydelige bilder du viser som alltid=) Ja dete er en drøm å få jobbe med noen man kan ha det gøy med, le og snakke og virkelig hygge seg med=)

    Kos deg masse O=) klem Kerstin

    SvaraRadera
  3. Hej Vännen det verkar ju spännande om vi lurar på samma hemlighet.I dag har min släppts kunde inte hålla den hemlig längre för annonsen kommer i nästa numret av Lantlivs tidningen.Ha en underbar helg och du vilken fin ljusstake du har.
    Kramis Tess

    SvaraRadera
  4. uffda...
    men herlige bilder,-vackert med litt rust på sakene...
    klemmer~~

    SvaraRadera
  5. Vilka fynd du gjorde i ladan då...:) Blev rejält avis på den grå tapeten ...... "skitsnygg" om man så får säga.... härligt att ha bra arbetskamrater.... jag har bara en på natten men hon är kanon... Kram Annika

    SvaraRadera
  6. Kaunis tuo vanha kulunut tarjotin samoin nuo vanhat tapetit...ainakin noin tuossa rullalla:) Samoin kaikki muutkin niin harmoonista, rauhallisen näköistä, mistä pidän.

    Mukavaa perjantaita!

    SvaraRadera
  7. Jo då, jag har också fått en del kritik för all den tid jag spenderar i bloggvärlden.. Nu har vi i alla fall en överenskommelse att jag får ägna mig åt bloggandet några timmar i veckan. Fast det räcker inte så långt!
    /Päivi

    SvaraRadera
  8. Hej Pirre!!!! Håller med dig angående dessa män...Ibland har vi ju inte riktigt tid för varandra när man är mitt uppe i något annat....Du har fina bilder i allafall...Trevlig helg på dig Kram/Majsan

    SvaraRadera
  9. Visst har man fått massor med nya vänner genom bloggandet! Vänner som man egentligen inte känner men som man ändå känner på sätt och vis... Vad mycket fint du hittat. Härlig ljusstake! Och gamla tapeter är så vackra, och funkar ju så bra som pysselmaterial. Ha en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  10. Hej vännen.

    Hahaha, jaså du den kommentaren kan man ju suga på ett tag, hihi.

    Stackars A!
    Jag brukar skylla på att det är ju så bra marknadsföring så då kan mannen inget göra, hihi.
    Gamla tapeter kan man göra mycket roligt med.

    Ha en trevlig helg,även om du skall jobba. Hoppas att du hunnit njuta lite av boken:-).
    Kraam
    Melinda

    SvaraRadera
  11. Vika fina bilder du visar så inspirerande.
    Skrivbordet med hyllan och allt pynt var bara såå fint.
    Känner så väl igen den kommentaren från min man oxå, han tycker att jag sitter alldeles för mycket framför datorn.
    Kram/Ingela.

    SvaraRadera
  12. Vad kan jag säga , dt blir bara ett stort fniss utav mannens kommentar, som vanligt bjuder du alltid på underbara bilder Pirre, vad skönt att du redan är back, ha en skön helg, kram VIOLAN

    SvaraRadera
  13. Det är nog flera män som håller med din man tror jag, *s*. Har faktiskt varit riktigt skönt att ta det lugnt en vecka. Mår egentligen ganska bra, men funderar en hel del och då blir man ju lite deppigare och orkar inte så mycket. ska försöka återkomm ai helgen.

    Ha en riktigt skön helg och sköt om dig!
    Kramar Ullis

    SvaraRadera
  14. Hihi,,, jag tror att din man/karl har en liten poäng med det som han sa.... *fniss*
    - Men det är ju så Roligt!!!!
    Jättefina bilder du visar!!!
    Kram josse

    SvaraRadera

Hej på dig. Tack för att du lämnar spår efter dig. Kram Pirre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails